SYNLAB söker en problemlösande systemutvecklare


Arbetsgivare: Xamera AB
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2018-04-13

Om tjänsten:

SYNLAB söker nu en junior systemutvecklare att välkomna in i deras spännande verksamhet! SYNLABS miljö- och livsmedelsanalyser är essentiella för att i många avseenden bevara allmänhetens hälsa. Grunden till att verksamheten fungerar som den ska är starkt beroende av deras kompetenta IT-team -det är här du som programmerare kommer att ingå. Tjänsten innefattar att vidareutveckla, testa, och felsöka; deras interna och externa system. Samt utveckla nya system för att täcka nya behov.

Hos SYNLAB är ingen dag den andra lik! Det du däremot kan räkna med är att du i rollen som programmerare kommer in i en organisation som är redo att investera i din karriär samt individuella utveckling!

Vi söker dig som:

Du som söker dig till SYNLAB är kanske i början av din karriär men framförallt vill du komma till en arbetsplats som kan leverera betydelsefulla uppdrag att dela med hjälpsamma kollegor. Din programmeringskunskap har du förmodligen förvärvat genom erfarenhet, en högskoleutbildning inom exempelvis datakunskap, eller helt enkelt genom ditt genuina programmeringsintresse. I tjänsten kommer du i kontakt med flera olika utvecklingsspråk och databaser, kunskap inom C#, C++, Javascript eller HTML samt MS SQL eller XML är meriterande. Det viktiga är dock att du har en vilja att lära dig mer av back end-programmeringens spännande problemlösning!

För att passa in i SYNLABS organisation sätter du kvalitet framför kvantitet. Du jobbar metodiskt och resonerar att saker får ta lite längre tid om det ska bli rätt från början. Du motiveras av problemlösning i sig och har en god arbetsmoral. Känner du dig träffad? Vänta inte, sök tjänsten redan idag!

Om företaget:

SYNLAB är ett av Europas ledande analysföretag med högkvalificerade laboratorier för miljö- och livsmedelsanalyser i Storbritannien, Holland, Norge och Sverige. I Sverige är de spridda på flera orter från Malmö i söder till Umeå i norr och deras huvudkontor är placerat i Linköping.

SYNLAB är en modern arbetsplats med korta beslutsvägar och ett starkt förändringsdriv. Värderingarna är är Respekt för individen, Kunden i fokus och Ständig förbättring. På SYNLAB kan du göra skillnad - SYNLAB medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. Välkommen till en organisation där du tillsammans med dina kollegor skapar en hälsosammare värld!

Om anställningen:

Anställningen är på heltid, 100% direktrekrytering till SYNLAB. Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på möjligheter inom IT- och tekniksektorn för dig som är en Young Xpert.

Startdatum:

Snarast med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:

Ansök genom att skicka ditt CV direkt via mail till elin@xamera.se. Märk ansökningen med ”SYNLAB utvecklare”. Detta uppdrag tillsätts löpande så ansök så snart som möjligt.
Olaus Magnus väg 27
Xamera AB

Escape Room Stockholm