Undersköterska, hemtjänst och äldreboende


Arbetsgivare: Kooperativet Olga - oberoende liv i gemenskap och arbete, ekonomisk förening
Arbetsort: Mölndal
Publiceringdatum: 2018-04-17

Verksamhetsbeskrivning
Kooperativet Olga bedriver hemtjänst i Norra Mölndal enligt lagen om LOV valfrihet. Du som är beviljad hemtjänst kan välja Kooperativet Olga för att utföra din hemtjänst.

Arbetsuppgifter:
Vi söker duktiga och erfarna undersköterskor till hemtjänsten Kooperativet Olga i Mölndal. Dina arbetsuppgifter kommer vara att åka hem till våra äldre och utföra hemtjänst och hemsjukvård. Du ska kunna arbeta i team och ta ansvar över dina arbetsuppgifter samt vara flexibel och ha ett gott bemötande. Vi söker heltidsanställda och även timpersonal som kan arbeta vid behov.

Dina arbetsuppgifter är att arbeta med omsorg och service inom hemtjänsten vilket innebär att du ansvarar för att planera och utföra kvalificerat omsorgsarbete i vårdtagarnas eget hem. Målet är att göra det möjligt för den äldre att kunna bo kvar i sitt hem så länge de själva önskar. Dina arbetsuppgifter kommer vara att åka hem till våra äldre och utföra hemtjänst och hemsjukvård. Arbetet ställer stora krav på integritet, flexibilitet och självständighet. Ett genuint människointresse och en bra samarbetsförmåga är en förutsättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstiden är dag, kväll och varannan helg. Undersköterskeutbildning eller annan motsvarande yrkesförberedande utbildning som t.ex. vårdlinje, social servicelinje, omvårdnadsprogram är ett krav. Tidigare arbetslivserfarenhet från hemtjänsten eller annan äldreomsorg är en merit.

Kompetenser

• Hemtjänst
• Hemsjukvård
• Äldreomsorg

Arbetslivserfarenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende: Mindre än 1 års erfarenhet

Om anställningsvillkor

Vi söker heltidsanställda och även timpersonal som kan arbeta vid behov.
Anne Maaninka 0708-556202
info@kooperativetolga.se
Släpharvsgatan 3
Kooperativet Olga - oberoende liv i gemenskap och arbete, ekonomisk förening
Släpharvsgatan 3
43131 MÖLNDAL
B-körkort krävs på grund av att våra vårdtagare bor i ordinärt boende runt om i Norra Mölndal. Arbetsgivaren står för bil.Escape Room Stockholm