Global Expansions Chef


Arbetsgivare: Airinum AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-04-17

Vi söker dig som har jobbat med affärsanalys, expansioner till nya marknader, sälj- & marknadsföring. Det är en stark bonus om du har förståelse för Asien och talar 1-2 asiatiska språk. Du jobbar självständigt men gillar att jobba i team. Vi letar efter en 'Global Expansions Chef' ("GEC"). Huvudansvaret för positionen handlar om att analysera marknader, planera strategier för marknadsföring, kartlägga olika partnerskaps-strukturer, hantera partnerskap i nya länder, genomföra juridiska företagsuppsättningar samt följa olika nyckeltal för att förstå affärsutvecklingen på nya marknader. I den här rollen så kommer personen att rapportera direkt till VD. Airinum jobbar för att lösa en av världens största hälsorisker: dålig luftkvalitet. Vår mission är att hjälpa människor att kunna andas renare luft & leva hälsosammare liv. Vi sitter på Ahouse nya fräscha lokaler i Stockholm, med en härlig känsla av innovation, nytänk och kreativitet.
www.airinum.com

Kompetenser

• Affärsutveckling
• Försäljningsvana, exportförsäljning

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, organisationsutveckling: 2-4 års erfarenhet

Om lön

Arbetstagaren kompenseras genom en ersättning på 25 000 kr brutto per månad (heltid). Dessutom har arbetstagaren rätt till Friskvård 3000 kr / år.

Om anställningsvillkor

Sysselsättningens omfattning omfattar heltid. Normala kontorstimmar består av åtta (8) timmar, förutom tid för lunch eller längre pauser, måndag till fredag, normalt från 09.00 till 18.00 GMT +1, om inte annat avtalas.
Alexander Hjertström, VD, Mobilnummer: +46762860660, Telefonnummer: +46762860660
alexander@airinum.com
Östermalmsgatan 26A
Airinum AB
Östermalmsgatan 26
11426 Stockholm
Skriv gärna varför du vill jobba med Airinum och hur du tror att du kan bidra utifrån dina erfarenheter.Escape Room Stockholm