MyDentist i Borås söker Klinikchef


Arbetsgivare: Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail&FMCG
Arbetsort: Borås
Publiceringdatum: 2018-04-17

Framtiden är här! MyDentist är en av Sveriges snabbast växande tandvårdskedjor.Genom att bli Sveriges mest rekommenderade tandläkare ska göra oss till nordens största privata tandvårdskedja. MyDentist vill förändra den konservativa tandvårdsbranschen genom ett tydligt koncept där man vill förbättrar patientens tandhälsa på ett mer Lättillgängligt, Enkelt och Attraktivt sätt. Detta gör MyDentist bland annat genom professionella behandlingar, hög service, stor tillgänglighet, drop-in tider och genom att ha öppet på kvällar och helger. Ett koncept som inte funnits inom svensk tandvård tidigare. Idag finns vi i Göteborg, Malmö, Norrköping och Västerås Och nu kommer vi till BORÅS! Nu har du möjlighet att vara med på resan som förändrade tandvårdssverige.

TJÄNSTEN
MyDentist driver som första kedja i Sverige tandvårdskliniker med butik som ligger på attraktiva lägen i gatuplan i centrum. Vi söker nu en chef till vår klinik med butik i centrala Borås.

Som chef och ledare har du huvudansvar för den löpande driften på både kliniken och i butiken. Du kommer leda, fördela och delegera ansvarsområden till ett 20-tal engagerade medarbetare med hög kompetens och arbeta aktivt för att tillsammans med de anställa utveckla verksamheten i enlighet med uppsatta mål. Vidare kommer du att ha det övergripande lönsamhetsansvaret samt ansvar för personal och arbetsmiljö.

Som chef för kliniken är du en viktig del i MyDentist väg mot att förändra den konservativa tandvårdsbranschen! Du tycker precis som vi att det finns oanade möjligheter att ta redan befintlig kunskap, teknik och erfarenhet från andra branscher och applicera på tandvården för att göra upplevelsen av tandvården mer Tillgänglig, Enklare och Attraktivare.

Som ledare hos oss blir du en viktig del av ett ungt och expansivt företag. Ett företag som vill förändra branschen och som har som vision att vara den mest rekommenderade tandläkaren, både hos kunder och medarbetare. Vi växer snabbt och det har vi våra medarbetares engagemang att tacka för. Vi arbetar därför ständigt med att skapa förutsättningar som ger arbetsglädje. Att ha kul på jobbet, stimulerande kundmöten, utvecklande arbetsuppgifter och dessutom arbeta utifrån ett värderingstyrt förhållningssätt tror vi är viktiga framgångsfaktorer, både för dig och för MyDentist.

Vi erbjuder dig ett värderingsstyrt bolag där du kommer ha oanade utvecklingsmöjligheter, såväl inom ledarskap som din personliga utveckling genom att vara med och bygga något som svensk tandvård aldrig tidigare har sett. Vi bryr oss om våra medarbetare då det är vi som team som bygger företaget. Det är viktigt för oss att hos MyDentist känna sig uppskattad och delaktig och både tar och får utrymme att utvecklas samtidigt som det sätter krav på dig att vilja vara med och utveckla både branschen och MyDentist men inte minst dig själv.

ERFARENHET
Vi vill att du har gedigen dokumenterad ledarerfarenhet, god samarbetsförmåga, affärsmässigt sinne, stor kommunikativ förmåga och ekonomisk förståelse. Det är meriterande om du har arbetat inom någon vårdbransch så du på ett bra sätt förstår dig på dess möjligheter och utmaningar.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person har du goda ledaregenskaper och är självgående, du är resultatinriktad och har förmåga att prioritera och se helheter. Du är en engagerad ledare som har ett lärande och stödjande synsätt med kunden och medarbetarna i fokus. Du är kommunikativ, affärsmässig och har en entreprenörsådra med bred erfarenhet av att utveckla verksamheter och team genom coachande förhållningssätt. Därtill har du väl utvecklad samarbetsförmåga och goda kommunikativa egenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten är direkt underställd MyDentist VD.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi vill ha din ansökan snarast då vi kallar fortlöpande till intervju. I samband med denna rekrytering samarbetar MyDentist med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare är Malin Karlsson.

Arbetslivserfarenhet

Butikschef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast

Om anställningsvillkor

Heltid
Tills vidare
Malin Karlsson, Recruiter, Telefonnummer: 0705 - 08 43 40
malin.karlsson@retailrecruitment.se
Drottninggatan 31
Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail&FMCG
Drottninggatan 31
41114 Göteborg
Ange referens MyDentistEscape Room Stockholm