Key Account Manager Tunga transporter och partners


Arbetsgivare: E.ON Energilösningar AB [SE]
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2018-04-17

Key Account Manager Tunga transporter och partners
Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör vi stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad.


Till E.ONs G-mobility verksamhet söker vi nu en social och framåt Key Account Manager. Uppdraget för G-mobility omfattar inköp, distribution via nät eller lastbil samt försäljning av biogas/fordonsgas primärt till transportmarknaden i Sverige. Vår strävan är att även framöver vara en ledande nationell aktör som kraftfullt bidrar till att Sverige når klimatmålen för förnybarhet i transportsektorn.

I din roll som Key Account Manager ansvarar du för tidig påverkan av offentliga och privata transportköpare som till exempel regioner, kommuner och företag samt för ny- och merförsäljning till kunder i form av transportörer och åkerier. Du kommer även ha en central roll i strategiska partnerskap, till exempel med fordonstillverkare.

Du kommer att ingå i ett team med positiva och drivna kollegor, där vi brinner för innovativa och hållbara lösningar. Därför ser vi gärna att du har stark social förmåga och uppskattar nära samarbete för att gemensamt utveckla och leverera vår produkt. Du bör också ha förståelse för kundernas hållbarhetsagenda och ha förmåga att hantera dessa frågor på ett professionellt sätt.

För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du har akademisk utbildning inom teknik eller ekonomi i kombination med hög grad av analytiskt och strategiskt tänkande. Du har god förhandlingsvana med erfarenhet av komplex försäljning samt förmåga att bygga långsiktiga affärsrelationer. Du behöver vara duktig och effektiv i att identifiera och skräddarsy dina kunderbjudande samt skicklig på att analysera och utveckla desamma till färdiga koncept.

Som person är du lyhörd, resultatfokuserad och nyskapande samt att du älskar att påverka, möta människor och åstadkomma samhällsnytta. Du agerar kundorienterat och är en god kommunikatör som ger förtroende och är en god förebild för omgivningen.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med E.ONs värderingar så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet:”Vi sätter kunderna i centrum, vi samarbetar, vi är innovativa och arbetar med ständiga förbättringar, vi når framgång tillsammans och vi agerar ansvarsfullt med ett öppet sinne.”För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:
Anna Grauers, +46 703 995106För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188
Anders Berghman, Akademikerna, +46 706 535822
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778

Kompetenser

• Förhandlingsvana

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, organisationsutveckling: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

monthly

Om anställningsvillkor

Contract: regular. Fulltime
Regular
Se kontaktpersoner i annonsen
AddressLine t.b.d.
E.ON Energilösningar AB [SE]
Street t.b.d.
21124 Malmö
Ange referens 87721Escape Room Stockholm