Kök/catering/café & serveringspersonal Stockholm


Arbetsgivare: ISS Facility Services AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-04-17

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Iss Facility services driver i dag ett stort kontrakt i Stockholm/Kungsholmen där vi levererar ca 900 lunch per dag, catering & konferens samt en attraktiv café verksamhet.Vi vill nu utöka vårt team med dig som gillar att anta nya utmaningar.

Serverings- och restaurangpersonal


ISS står inför spännande uppdrag hos en av våra befintliga kunder med dynamisk personalmatsal, restaurang, catering och café. Vi söker nu flera medarbetare som vill arbeta i vår internationella miljö med förstaklassiga råvaror där du med passion och stolthet skapar minnesvärda upplevelser för våra kunder.

De roller vi söker är:

• Souschef till fine-dinning
• Kallskänka
• Serveringspersonal/restaurangbiträden
• Cateringpersonal
• café biträde


Kvalifikationer Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen att ge kunden det ”lilla extra” och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt område samt kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga då du även i dina enskilda arbetsuppgifter ska ha ett helhetstänk som bidrar till att ditt team lyckas.

Då vi har flera vakanta tjänster söker vi en variation av erfarenhet och bakgrund. För dig som är intresserad av våra roller som souschef, kallskänka, serverings- och cateringpersonal vill vi dock att du har minst två års erfarenhet. Vi ser gärna att du även har relevant utbildning inom hotell och/eller restaurang. För samtliga roller ska du kunna tala engelska och svenska med våra kunder då vi arbetar i en internationell miljö. Som cafébiträde söker vi dig med minst ett års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har barista erfarenhet.

Övrigt

På ISS Facility Services får du möjlighet att utvecklas i både din roll och inom företaget bland annat genom ISS egna utbildningar. Vi söker medarbetare för både heltid- och deltidstjänster. Vi arbetar dagtid och enstaka kvällar kan förekomma. 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde snarast. Ansök gärna redan idag då vi arbetar med löpande urval och tjänster kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.

För frågor om restaurangen, våra roller och vårt uppdrag är du välkommen att kontakta Food & Beverage Manager Michell Olausson på mail michell.olausson@se.issworld.com.

Övrigt


Tjänsten är på 100% och tillsvidare med 6 mån provanställning. Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag.Hur söker jag jobbet?


Vi tar endast emot ansökningar via vår CV-databas. Klicka på Sök jobbet här nedanför för att registrera din profil. Om du redan har ett konto i vår CV-databas klickar du också på Sök jobbet och loggar sedan in för att göra klart din ansökan.

Ansök redan nu. Vi kommer att intervjua löpande. Ansökningar som skickas via e-post eller post kommer inte att kunna hanteras.

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Servitör / Servitris: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Box 47635
ISS Facility Services AB
Box 47635
11794 StockholmEscape Room Stockholm