Carlsberg söker sommarvikarie - Chaufför till Uddevalla


Arbetsgivare: Carlsberg Sverige - Falkenberg
Arbetsort: Uddevalla
Publiceringdatum: 2018-04-23

Personliga egenskaper
Du är Carlsbergs ansikte utåt och det är därför viktigt att du har en bra kommunikationsförmåga, är social och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du egna initiativ, inom givna ramar, samt att du är effektiv och noggrann. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Kompetenskrav
Körkort CE
Du innehar har Truckkort, YKB och ADR 1.3 (ADR lightversion).
Dina arbetsuppgifter består i att leverera våra drycker till våra kunder enligt en given rutt på ett effektivt sätt, med hänsyn till kostnadseffektivitet och miljöpåverkan. Du kommer också att ansvara för att rapportera eventuella kundönskemål och kundreturer samt eventuella avvikelser till din distributionsledare. I arbetet ingår också daglig tillsyn av fordon och truckar. Carlsberg utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi.

Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.Huvudkontoret är i Arenastaden, Solna. På bryggeriet i Falkenberg produceras öl, läsk, cider, still drink och RTD. I Ramlösa tillverkas naturligt mineralvatten. Vi har även 15 omlastningsstationer och kontor för vår distribution- och säljverksamhet.
Per Wohlin, Ansvarschaufför, Mobilnummer: 0708647702
per.wohlin@carlsberg.se
Gerles väg 1
Carlsberg Sverige - Falkenberg
Box 164
45155 Uddevalla
Ange referens Chaufför UddevallaEscape Room Stockholm