Tandläkare som vill utbilda sig till klinikansvarig


Arbetsgivare: DISTRIKTSTANDVÅRDEN SVERIGE AB
Arbetsort: Sundbyberg
Publiceringdatum: 2018-04-23

Är du tandläkare och tycker att det låter spännande att driva en egen klinik? Nu finns chansen! I september startar vi en utbildning som ämnar utbilda tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor till att kunna driva Distriktstandvårdens framtida kliniker.

Hur ser upplägget ut?
Utbildningen pågår under ett års tid och upptar 10 % av arbetsveckan.Resterande tid ägnar du åt din yrkesprofession. Utbildningen och arbetet utförs på en klinik i den region du har valt (södra Stockholm, centrala Stockholm, norra Stockholm eller ospecificerad ort). Som stöd och support har du klinikansvarig på plats som fungerar som en mentor och leder utbildningen.

Vad innehåller utbildningen?
Utbildningen bygger på praktiska övningar, workshops och föreläsningar. Du betar av olika delmoment under strategisk ledning från din mentor. Tanken är inte att du ska behöva studera hemifrån, förberedelsen inför framtida utmaningar sker med fördel på kliniken.

Det kreativa ledarskapet figurerar som en röd tråd i utbildningen och ska komma till uttryck i rollen som klinikansvarig. Det innebär att Distriktstandvården satsar på relations- och förändringsorienterade ledare, som alltid ser till helheten och vad som är bäst för medarbetarna och företaget i ambitionen att växa.

Vem kan söka?
Åtta personer kommer att antas till utbildningen. Enda kravet är att du har en klinik yrkesutbildning som tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska i bakgrunden.

Vad händer efter ett år?
Efter ett år har du tillräckligt med kunskap och lärdomar för att axla rollen som klinikansvarig på en av Distriktstandvårdens framtida kliniker. Observera att det inte går att garantera en tjänst som klinikansvarig direkt efter färdiga studier. Förutsatt god utveckling och bra resultat är du dock berättigad företräde bland intressenter som anmält intresse att driva en klinik.

Läs mer och ansök till utbildningen på vår hemsida! www.distriktstandvarden.se/karriarTandläkartjänsten innehåller sedvanliga arbetsuppgifter som förväntas av yrkesrollen. Utbildningen bygger på föreläsningar, workshops och praktiska övningar på en klinik i norra, centrala eller södra delen av Stockholms län. Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Nu utvecklar vi tandvården i Sverige ytterligare genom att förebyggande utbilda personer som kan driva våra framtida kliniker.

Kompetenser

• Tandläkarexamen

Arbetslivserfarenhet

Tandläkare: 2-4 års erfarenhet

Om lön

Fast lön enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkor

Anställningen omfattar en tjänst som tandläkare och en utbildning som utgör 10 % av arbetsveckan.
Magdalena Sparf, Utbildningsansvarig, Telefonnummer: 070-344 37 73
TULEGATAN 8
DISTRIKTSTANDVÅRDEN SVERIGE AB
TULEGATAN 8
17278 SUNDBYBERGEscape Room Stockholm