Bravida TSM i Stockholm söker Tvätt- och Vitvarutekniker


Arbetsgivare: Bravida Sverige AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-04-25

Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en tekniker till vår avdelning i Stockholm.

Om jobbet
Som Tekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora, små och korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna, utföra installationer fast störst vikt ligger på att utföra service av vitvaru- och tvättstugeprodukter åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

• Installation och montering av vitvaruprodukter

• Reparationer och underhåll av vitvaru- samt tvättstugeprodukter i olika typer av fastigheter och anläggningar

• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida TSM (Technical Service Management) erbjuder totallösningar för optimal förvaltning av alla typer av fastigheter och är en av Sveriges mer spännande arbetsplatser. Vi behöver förstärka vårt team inom tvätt- och vitvaruenheten - och söker nu en tvätt- och vitvarutekniker. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom branschen med flerårig erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har elbehörighet, storkökskompetens samt har arbetat med blandade märken. B-körkort är ett krav.

Du kommer även att arbeta i ett handdatorbaserat ärendehanteringssystem, viss datorvana krävs. Du kommer att vara ansiktet utåt och ska verka för att utveckla våra goda relationer med kunderna. Din arbetsplats är oftast andras hem, vilket kräver att du är förtroendeingivande, professionell, punktlig och hänsynstagande. Du ska också tillvarata företagets intresse i det dagliga arbetet och se till att företagets verksamhetssystem och rutiner efterföljs.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.

• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!

• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2018-05-25.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 10 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Arbetslivserfarenhet

Driftelektriker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Fredrik Kindstedt, Driftledare, Telefonnummer: 08-695 20 29
fredrik.kindstedt@bravida.se
Mikrofonvägen 28
Bravida Sverige AB
Mikrofonvägen 28
12637 HägerstenEscape Room Stockholm