Fritidspedagog


Arbetsgivare: Bergs kommun
Arbetsort: Berg
Publiceringdatum: 2018-05-03

Vi på Svenstaviks skola och Djurgårdens fritidshem söker nu en fritidspedagog/lärare till vår verksamhet. Vi letar efter dig som är nyfiken, kreativ och som vill hjälpa oss vidareutveckla vår verksamhet!

Arbetsuppgifter
Bergs kommun har i dagsläget 9 grundskolor. Svenstaviks skola består av fritidshem, förskoleklass och grundskola åk 1-9. Skolan är centralt belägen i Svenstavik. Närhet finns till skidspår, fotbollsplan, friluftsområde, badhus, ishall, samt skolskog. Vi arbetar aktivt och kontinuerligt för att öka likabehandlingen för alla i vår verksamhet!

Din viktigaste uppgift är att se till så att våra elever får meningsfulla och utvecklande fritidsaktiviteter. I rollen som fritidspedagog ansvarar du därför för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera dessa aktiviteter för våra elever. I arbetet ingår också att verka för förtroendefulla relationer såväl till elever som föräldrar och arbetskamrater. Som fritidspedagog i vår verksamhet ansvarar du för att skapa och underhålla en trygg, inkluderande och stimulerande miljö som lockar våra elever till lust att lära.

Du arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för den pedagogiska verksamheten. Vi samverkar dagligen i hög grad med övrig skolverksamhet.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker den här tjänsten är utbildad lärare i fritidshem och goda kunskaper om grundskolans styrdokument. Din människosyn stämmer överens med gällande läroplans- och värdegrundsintentioner. Du är bra på att dokumentera, analysera, följa upp och bidra till verksamhetens utveckling. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom pedagogisk verksamhet ser vi det som meriterande. Språkkunskap inom nationella minoriteter och/eller kunskap i svenska som andraspråk (SvA) är också meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är förtroendeingivande och har ett konstruktivt bemötande gentemot såväl elever, föräldrar och kollegor. Du är positiv, kreativ och har lätt för att skapa struktur i ditt dagliga arbete. Du har även ett personligt intresse att utveckla verksamheten med eleven i centrum.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid en eventuell intervju.Varmt välkommen med din ansökan till oss på Svenstaviks skola!

Kontaktinformation
Cecilia Medalen, Rektor Svenstavik F-6, (+46) 0687-163 02, cecilia.medalen@berg.se

Fackliga kontaktpersoner, Kommunväxeln, (+46) 0687-161 00

Arbetsplats
Skolvägen 4

84040 Svenstavik

Arbetslivserfarenhet

Lärare i fritidshem / Fritidspedagog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

.
Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidare.
Cecilia Medalen, Rektor Svenstavik F-6, Telefonnummer: (+46) 0687-163 02
cecilia.medalen@berg.se
Fackliga kontaktpersoner, Kommunväxeln, Telefonnummer: (+46) 0687-161 00
Skolvägen 4, 84040 Svenstavik
Bergs kommun
Skolvägen 4
84531 Svenstavik
Ange referens 3793110985Escape Room Stockholm