Specialpedagog 50% + stöd 50%, AVA, Kyrkerörsskolan


Arbetsgivare: Falköpings kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Arbetsort: Falköping
Publiceringdatum: 2018-05-08

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågorna för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping - nu och i framtiden.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

Kyrkerörsskolan, som är belägen mitt i Falköping intill Planteringsförbundets park, är en 6-9-skola med ca 390 elever. Pedagogerna är organiserade i fyra arbetslag och i olika ämneskollegium. Pedagogerna har också ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam bestående av två rektorer, två specialpedagoger, elevhälsokonsulent, kurator och skolsköterska. På skolan finns en förberedelsegrupp för nyanlända, grundsärskola samt en särskild undervisningsgrupp med elever inom AST.


ARBETSUPPGIFTER
Kyrkerörsskolan
Vi söker specialpedagog 50% och stöd 50% för läsåret 2018/19.

Du som lärare i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål. ´

Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö.KVALIFIKATIONER
Specialpedagog

Personliga egenskaper
Flexibel, Samarbetsförmåga, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Arbetslivserfarenhet

Specialpedagog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön Ferietjänst

Om anställningsvillkor

Heltid. Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-08-13 , upphör: 2019-06-19 Allmän visstidsanställning.
Claes Hagman, Rektor, Telefonnummer: 0515-88 54 82 / 0704-56 26 62
Fackliga företrädare nås via kommunens växel., Telefonnummer: 0515-88 50 00
S:t Sigfridsgatan 9 52181 FALKÖPING
Falköpings kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
S:t Sigfridsgatan 9
52181 FALKÖPING
Ange referens BU 91-1918Escape Room Stockholm