Erfarenhet av att köra stora maskiner?


Arbetsgivare: Uniflex Sverige AB
Arbetsort: Varberg
Publiceringdatum: 2018-05-08

Jobbeskrivning
Kunden är ett svenskägt företag inom träindustrin med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Kunden står för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Här uppmuntras du och ditt arbete, dina arbetsuppgifter är att köra produkterna inne på anläggningen med trucken. Arbetet handlar till stor del om in- utleverans utav virke.

Kravspecifikation: Truckkort A1-4-B1-4, B-körkort, någon form av trä vana och datavana.
Meriterande: C1, tillgång till bil, Lagervana.


Personliga egenskaper
Du som söker är en lättsam person som gillar att arbeta, drivs av att göra ett effektiv och snabbt jobb, du kan arbeta lika bra självständig som i grupp. Vi ser gärna att du har nära till skratt och är en bra kollega helt enkelt.
Intervju sker löpande, välkommen med din ansökan!

Uniflex samarbetar med en kund som har produktion i både Varberg och Kungsbacka. Denna annonser anser vår kunds produktionssite i Varberg

Lön: Enligt GFL
Start: OMG
Plats: VarbergUniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Kompetenser

• Truckvana

Arbetslivserfarenhet

Truckförare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Gårdatorget 1
Uniflex Sverige AB
Gårdatorget 1
41250 Göteborg
Ange referens 20840Escape Room Stockholm