Undervisning och mentorskap på Individuella programmet


Arbetsgivare: Nässjö kommun, Brinellgymnasiet
Arbetsort: Nässjö
Publiceringdatum: 2018-05-09

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.
ARBETSUPPGIFTER
Mentorskap och undervisning på individuella programmet. En stor del av tjänsten innebär kontakt med föräldrar/vårdnadshavare. Många av eleverna på detta program har särskilda behov och behöver därför mycket anpassningar och stöd i undervisningen. Detta gör att mycket vikt läggs vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare.
Erfarenhet av elever med särskilda behov är en merit.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kompetenser

• Lärarlegitimation

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-08-10 .
Tobias Lindell, Rektor, Telefonnummer: 0380- 51 88 45
Rådhusgatan 28 Nässjö
Nässjö kommun, Brinellgymnasiet
Rådhusgatan 28
57180 Nässjö
Ange referens A782648Escape Room Stockholm