Förskolechef / Förskollärare


Arbetsgivare: Fyrklövern Barnomsorg Ek Fören
Arbetsort: Tranemo
Publiceringdatum: 2018-05-11

Fyrklövern är en förskola i Limmared som drivs som ett föräldrakooperativ. Förskolan har plats för 25 barn i åldrarna 1 – 5 år uppdelat på två avdelningar som är ugglor och igelkottar. Verksamheten bedrivs i en renoverad tvåplansvilla omgiven av stor trädgård samt närhet till både lekplats och skog.

Förskolan strävar efter att ständigt utvecklas. Vi använder TYRA-appen och är välförsedda med tekniska hjälpmedel. Det serveras lokalproducerat kött och all mat tillagas på plats.
Som anställd på fyrklövern ges det förmåner som ytterkläder, friskvårdsbidrag samt skor och kontinuerlig vidareutbildning då styrelsen anser att det är viktigt. Förskolan har ett gott samarbete med Tranemo kommun, BVC samt övriga friförskolor i närområdet. Föreningen är fackligt ansluten i KFO samt medlem i FSO organisationen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är förskolechef / förskollärare och vill vara en del av vårt starkt engagerade arbetslag. Tillsammans strävar vi mot gemensamma mål enligt förskolans läro- och utvecklingsplaner.
Vi tror att du likt oss brinner för att skapa en god lärmiljö för barnen och på så vis få dem att känna glädje, trygghet och delaktighet i verksamheten.
Det är viktigt att du har förmågan att se till individens samt gruppens behov och bidra till ett gott arbetsklimat för barn, vårdnadshavare, kollegor samt styrelsen. Som person är du driven, flexibel, har god samarbetsförmåga och ser förändring samt nytänkande som utvecklingsmöjligheter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet då verksamheten bygger på en god sammanhållning. Var god ange önskad sysselsättningsgrad.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

REKRYTERING
Intervjuer och anställning kan komma att ske under rekryteringsprocessen.

KONTAKTPERSONER
Cecilia Sarebrink, förskolechef, Telefonnummer: 0325-71269
Augustivägen 5
Fyrklövern Barnomsorg Ek Fören

Escape Room Stockholm