Personlig Assistent åt en trettonårig kille i Falkenberg och i Lund


Arbetsgivare: Novum Assistans AB
Arbetsort: Falkenberg
Publiceringdatum: 2018-05-11

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en levnadsglad 13-årig kille. Du är en mogen, ansvarsfull, glad och positiv person. Du är kreativ med leksinne men samtidigt strukturerad, då struktur och planering är viktigt i uppdraget. Du trivs i skog och mark. Du bör kunna teckenspråk eller har goda kunskaper i teckenkommunikation, då pojken har en hörselnedsättning. I uppdraget kommer kontinuerlig utbildning kring kommunikation att ske. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Det är önskvärt att du delar uppdragsgivarens kristna livssyn. Du som assistent kommer innefattas av kollektivavtalet KFO.

Från och med 1 januari 2011 är det krav på att man måste ha polisregister när man utför insatser åt barn under 18 år. På grund av handläggningstider kan du med fördel begära ut ett utdrag redan nu för att eventuellt kunna påskynda tillsättningen.Blanketten hittas på följande webbadress: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Välj följande blankett: LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället.

Vi söker dig, man eller kvinna, som vill bli en del i en assistentgrupp som jobbar för att ge vår uppdragsgivare bästa möjliga assistans. Uppdragsgivaren är en trettonårig kille som behöver stöd av personliga assistenter på sin fritid och i hemmet. Från och med januari 2018 går pojken på en internatskola i Lund, i veckorna och är hemma hos sin familj i Falkenbergs kommun på helger och lov. Arbetsplatsen är alltså både Lund och i Falkenberg vilket gör att du antingen kan vara boende i Lund eller i Falkenbergsområdet (familjen bor i närheten av Ullared) Pojken lever ett aktivt liv med intressen som att orientera, gå i kyrkans juniorgrupp, bada mm. Det är önskvärt att du som söker tjänsten själv har en aktiv livsstil. Pojken kommunicerar med teckenspråk.

Tjänsten ä på va 70-75%. Arbetstiderna varierar från dag, kväll, helg och innefattar även nattjänstgöring inkl jour. Tillträde omgående efter överenskommelse.

Mejla in din ansökan till jobbansokan@novumassistans.se och skriv "Falkenberg" som rubrik.


Arbetsplatsen är där uppdragsgivaren befinner sig och kan variera mellan hemmet, skolan, fritidsaktiviteter, internat etc

Kompetenser

• Teckenkommunikation

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent: Mindre än 1 års erfarenhet
Eva Samuelsson, Administratör, Telefonnummer: 19-179010
eva.samuelsson@novumassistans.se
Drottninggatan 2
Novum Assistans AB
Drottninggatan 38
70222 Örebro
Ange referens "Falkenberg"Escape Room Stockholm