Lagermedarbetare 50% sökes


Arbetsgivare: Media-Saturn/Media Markt
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2018-05-11

Vi söker nu en driven och noggrann Lagermedarbetare

Arbetsbeskrivning
I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i varuhuset. Vi har c:a 45 000 artiklar i vårt sortiment vilket innebär att våra lagermedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot följesedlar, registrera inleveranser i vårt Goods Management System, se till att varorna hamnar på rätt plats på lagret och/eller på rätt avdelning i varuhuset. Du kommer även att arbeta med utlämning av större produkter (t.ex. tvättmaskiner, kyl/frys mm.) direkt till våra kunder. Arbetet innebär att du kommer att ha viss kontakt med speditörer och åkare samt daglig kontakt med våra kunder.

Tjänsten är på deltid (ca:50%) och är en visstidsanställning, arbetstidens förläggning är till stor del kvällar och helger. Tillträde till tjänsten är planerat omgående.
Under sommaren kommer det dock att bli högre tjänstgöringsgrad.
Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av arbete på lager, har god fysik, är arbetsam och trivs med att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att "hugga i". Du är ordningsam, noggrann, initiativrik, självgående, positiv, utåtriktad och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande. Truckkort är meriterande.
Vi tror också att du tar stort eget ansvar och kan jobba enskilt och trivas med detta.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?
Som Lagermedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Andreas Rosendahl, rosendahlan@mediamarkt.se

Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-05-29.
Vi ser fram emot din ansökan!

Kompetenser

• Varumottagning
• God fysik (tunga lyft)
• Truckvana

Arbetslivserfarenhet

Lagerarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Timlön enl kollektivavtal

Om anställningsvillkor

Främst kvällar och helger.
Visstidsanställning med möjlighet till förlängning
Andreas Rosendahl
rosendahlan@mediamarkt.se
Solåsvägen 12
Media-Saturn/Media Markt
Solåsvägen 12
55303 JönköpingEscape Room Stockholm