Lastbilschaufför med C-behörighet sökes!


Arbetsgivare: First Personalpartner AB
Arbetsort: Tibro
Publiceringdatum: 2018-05-14

Nu söker vi chaufförer för körningar i Skaraborg, kan det vara du?:Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som Lastbilschaufför där du kör turer runt om i Skaraborg. Du kör främst styckegods vilket innebär många stopp under dagen och ett stort personligt ansvar i att planera rutten. Viss körning av truck förekommer även. Körningarna utgår i från Tibro och arbetstiden är förlagd till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper

För att kunna söka tjänsten krävs det att du har C-körkort och YKB. Truckkort A och B och tidigare erfarenheter av att köra lastbil är meriterande.

Personen vi söker är noggrann, ansvarstagande och van vid att hålla ett högt tempo vid arbete. Du är serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med de kunder du levererar till. Du bör ha goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.seVi ser fram emot din ansökan redan idag!

Kompetenser

• Truckvana

Arbetslivserfarenhet

Distributionsförare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid
Julia Franzén
Bäckeskogsgatan 2 50468 Borås
First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468 BoråsEscape Room Stockholm