Distriktsansvarig Säljare/HLR-instruktör - Sundsvall


Arbetsgivare: Dahl Medical AB
Arbetsort: Sundsvall
Publiceringdatum: 2018-05-18

Som säljare på Dahl Medical är du i vårt främsta led i vår verksamhet, på ditt eget distrikt! Du är en del av ett rikstäckande team som alla drivs av att hjälpa kunder, bygga relationer och kunna påverka sin egen karriär och lön.

Din personlighet är avgörande och vi söker dig som:
- är socialt begåvad, självgående och har ett starkt eget driv & ansvarskänsla
- har "skinn på näsan" och en vilja att vinna, i alla lägen
- har en positiv attityd till allt i livet och rätt inställning, vilket är det enskilt viktigaste för att lyckas hos oss.

Meriterande - men inte ett krav - är tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning eller telemarketing. Har du erfarenhet inom sjukvård/räddningstjänst kan det också vara till din fördel.

Men som sagt - det är i slutändan din personlighet, din glöd och ditt driv som är avgörande.
Som distriktsansvarig säljare jobbar du med uppsökande försäljning mot företag och organisationer med att trygga deras arbetsplatser för anställda och kunder, med Första Hjälpen-produkter, hjärtstartare och kunskap inom hjärt-lungräddning (HLR).

Vanligaste branscherna är Industri, Bygg, Verkstad, Horeca (Livsmedel/Storkök), Offentlig miljö samt Stat/kommun. Du ansvarar även för att ta hand om och utveckla relationen med våra befintliga kunder samt bygga nya kundrelationer.

Vi utbildar dig och ge dig alla verktyg du behöver för att bli framgångsrik på ditt distrikt.
Du har nära och dagligt stöd från ledningen och dina erfarna kollegor.

Du får lära dig allt om våra produkter, säljteknik, branschen och olika föreskrifter som arbetsgivare har att rätta sig efter. Därefter, gör vi dig till instruktör inom hjärt-lungräddning så att du kan genomföra kurser i Vuxen-HLR.
Sedan 1994 bidrar Dahl Medical till att skapa trygga och säkra arbetsplatser hos våra kunder genom högkvalitativa Första Hjälpen-produkter och utbildningar. Med vår långa erfarenhet, breda kundportfölj och expertis hjälper vi våra kunder med expertråd och långsiktig support inom Första Hjälpen.

Om lön

LÖN & FÖRMÅNER
Garantilön + provision, bil som du kan använda både privat och i jobbet, samt individuell pensionsförsäkring vid fast anställning.
Christian Klinga, Telefonnummer: 087150800
ansokan@dahlmedical.com
Stenhuggarvägen 5
Dahl Medical AB
Box 2114
13202 SALTSJÖ-BOO
Ange referens Södra NorrlandEscape Room Stockholm