Junior konstruktör / produktutvecklare till ÅF i Göteborg


Arbetsgivare: ÅF AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-05-28

Om jobbet
ÅF expanderar kraftigt inom mekanikutveckling och söker ett flertal konsulter i västra Sverige med placeringsort Göteborg. Du får möjlighet att utvecklas i rollen som konsult i samarbete med erfarna specialister med stort kontaktnät bland branschens viktigaste kunder.

Vem är du?
Du är högskole- eller civilingenjör inom maskinkonstruktion. Vi vill att du har gjort eller gör examensarbete inom fordonsbranchen. Du är driven, engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du har erfarenhet från Catia V5 eller ProE/Creo.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.
Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.
ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future.

Kompetenser

• Maskinkonstruktion
• Tillv.industri-CATIA

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, konstruktion, maskin: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Grafiska vägen 2
ÅF AB
Box 1551
41263 Göteborg
Ange referens 9233Escape Room Stockholm