Maxkompetens i Borås växer


Arbetsgivare: Maxkompetens Konsult AB
Arbetsort: Borås
Publiceringdatum: 2018-06-08

Dina arbetsuppgifter
Motiveras du av att göra affärer? Tycker du om att arbeta med människor och är bra på att skapa och utveckla relationer? Maxkompetens i Borås växer så nu söker vi ytterligare en säljare.

Som säljare hos oss är du ansvarig för att driva och utveckla befintliga och nya kundrelationer. Ditt huvudsakliga område kommer vara i Borås, men då vi har en hel del kunder även i Göteborg ser vi gärna du tycker om att röra på dig.
Du kommer ha konsultchefer/Rekryterare som hjälper dig i ditt dagliga arbete och du kommer samarbeta med de andra säljarna runt om i Sverige.


Din profil
Vi ser helst att du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter och har ett brett inarbetat kontaktnät. Har du själv en bakgrund som konsult är det meriterande då du lätt kan först våra processer. Arbetet kräver datavana med mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt i det svenska och engelska språket, såväl i tal och skrift. B-körkort fordras. Erfarenhet i affärssystemet Intelliplan är meriterande.

Personlighet
Vi söker dig som är affärsinriktad och lyhörd med god förmåga att kunna anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål. Vi ser att du har lätt för att kommunicera och utrycka dig väl, såväl muntligt som skriftligt. För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett starkt eget inre driv, är resultatinriktad och engagerad med en vilja och intresse för kundanpassade lösningar. Som person är du kreativ, orädd och har en förmåga att skapa lösningar. Engagemang och driv är avgörande egenskaper för att du ska lyckas som säljare hos oss.

Vad får du?
Du får jobba ihop med ett kreativt gäng i våra nya lokaler uppe i Viared. Teamkänsla och samarbete är en av våra huvudnycklar för framgång.
Vågar du kliva utanför boxen och tänka kreativt?
Saknar du att få jobba med frihet under ansvar?
Då är du den vi söker.


Sista ansökningsdag
31 juli 2018, men intervju kommer ske löpand så tjänsten kan komma att tillsättas tidiagre så vänta inte med att söka.

Vad erbjuder vi
Driv, glädje med högt i tak. Nära samarbete över gränserna. Tjänstebil självklart och fast grundlön och provision utan tak.
Vill du bli en del av oss? Sök idag! Urval sker löpande och startdatum sätts efter överenskommelse, dock med sikte på så tidig start som möjligt.

Start: Enligt överenskommelse.
Placering: Borås
Lön: Fast lön + provision
Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 750 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.Kompetenser

• MS Office

Arbetslivserfarenhet

Utesäljare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön + provision

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Marie Sandvall, Telefonnummer: 0733-205638
marie.sandvall@maxkompetens.se
Ödegärdsgatan 6
Maxkompetens Konsult AB
Ödegärdsgatan 6
50464 Borås
Ange referens 6847Escape Room Stockholm