Business Developer till Fitness24Seven


Arbetsgivare: Adecco Sweden AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-06-08

Har du erfarenhet inom fastighetsbranschen samt besitter en mycket god kunskap om Göteborg och stadens tillväxtplaner? Är du analytisk, resultatorienterad och har en mycket god förhandlingsförmåga? Ta chansen och var med och utveckla tillväxten av Fitness24Seven som nu planerar att ta nästa steg i Göteborg.

Om Fitness24Seven
Fitness24Seven är Sveriges absolut snabbast växande gymkedja och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha närmre 300 gym i sex länder (Sverige, Norge, Finland, Polen, Colombia och Thailand). Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers´ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Om tjänsten
Som Business Developer kommer du att få en nyckelroll i Fitness24Seven´s tillväxtresa i Göteborgsområdet och ditt främsta ansvar är att säkerställa en framgångsrik expansion i takt med att staden också växer. Genom din expertis inom kommersiella fastigheter kan du säkerställa att företaget hittar de bäst lämpade lokalerna att bedriva sin framtida verksamhet i. Dina främsta arbetsuppgifter kommer således vara att leta, identifiera och förhandla fram konkurrenskraftiga lokaler baserat på en strategisk expansionsplan med ett starkt kvalitets-, tids- och kostnadsfokus.
Inom verksamheten finns en styrgrupp som ansvarar för att godkänna alla nya etableringar, så ditt primära fokus kommer vara att föreslå nya verksamhetslokaler med förhållanden som skapar en konkurrenskraftig position gentemot konkurrenter. Fokus i alla nya etableringar är rätt läge, kostnadsmedvetenhet, konkurrens och kundupplevelse. I samband med expanderingen kommer du aktivt delta i konkurrensövervakning och marknadstrender.

Du kommer utöver ovan att ansvara för att omförhandla alla befintliga hyreskontrakt i både Sverige och Norge. Vidare kommer du att säkerställa och upprätthålla ett nätverk av relevanta fastighetsägare och mäklare samt andra relevanta kontakter för att alltid kunna vara i framkant vad gäller möjligheter och trender på fastighetsmarknaden.
Resor inom Sverige kommer att förekomma i tjänsten och vid tillfällen även resor internationellt. Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund.

Om dig
Vi söker dig som har god kännedom om Göteborg och stadens tillväxtplaner. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen och vi tror att du med detta har flera exempel på tidigare framgångsrika etableringar. En mycket god förhandlingsförmåga är en förutsättning för att du ska kunna lyckas i rollen. Vi tror att du som person är en tävlingsmänniska som besitter ett starkt resultatfokus och drivs av att leverera över förväntningar. Vidare är du analytisk och har en god förståelse för vad som skapar goda affärer. Du är trygg och balanserad som person och med detta har du också en god påverkaninfluens och trivs mycket bra i förhandlingssituationer.

Business Developer | Real Estate | Commercial Real Estate | Tillväxt | Expansion | Träning och Hälsa | Göteborg | Fitness24Seven

Om anställningen
Fitness24Seven har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Fitness24Seven erbjuder dig:
- En tillsvidareanställning med 6 månaders prövotid
- Fast lön enligt överenskommelse och du omfattas även av företagets bonusprogram.
- Vidare ingår i tjänsten: Tjänstebil, Mobiltelefon, Pension, Kollektivavtal, Medlemskort Fitness24Seven

Om ansökan
Tjänsten har ett tänkt startdatum någon gång mellan 1 augusti och 1 september 2018. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Algotsson via 031-725 45 38.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Projektledare, IT: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Julia Algotsson, Telefonnummer: 031-725 45 38
julia.algotsson@adecco.se
Östra Hamngatan 26-28
Adecco Sweden AB
Östra Hamngatan 26-28
41109 GÖTEBORG
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Ange referens ref-26620Escape Room Stockholm