Vi söker en tandhygienist för tjänst på 50-100%


Arbetsgivare: Stockholms Specialisttandvård
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-06-10

Vi söker Dig som är legitimerad tandhygienist. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang. Har du tandsköterskebakgrund med erfarenhet inom operationsomhändertagande samt steril är detta meriterande.
Lön och anställning samt tillträde enligt överenskommelse.
Som tandhygienist ansvarar du för hygienist behandling och regelbundna kontroller av våra parodpatienter, sterilarbete och administration. Tjänsten kommer även innebära tandläkarassistans vid operationer. Vi är en privat specialistklinik inom paradontologi och behöver nu förstärka vårt team med en tandhygienist. Praktiken är på Kungsholmen och kliniken består av fyra behandlingsrum varav två är operationsrum. Vi arbetar uteslutande på remisspatienter. Våra patienter erbjuds vård av hög kvalitet med personlig service samt hög tillgänglighet.

Om lön

Lön och anställning samt tillträde enligt överenskommelse.
Camilla Tomic, Ekonomi och personalansvarig, Telefonnummer: +46709555741
camilla.tomic@specialisttandvard.com
Parmmätargatan 9
Stockholms Specialisttandvård
Parmmätargatan 9
11224 Stockholm
Vi arbetar löpande med denna rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-06-25. Ansökan skickas till camilla.tomic@specialisttandvard.com
Ange referens TandhygienistEscape Room Stockholm