Lärare åk 4-6 Lindöskolan


Arbetsgivare: Kalmar kommun, Lindöskolan
Arbetsort: Kalmar
Publiceringdatum: 2018-06-11

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9.

På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter.

Lindöskolan ligger i centrala Kalmar och omfattar förskoleklass - år 6 och fritidshem.

ARBETSUPPGIFTER
Du är klasslärare i en åk 5 tillsammans med en annan lärare. Du ingår i mellanstadiets arbetslag. Under läsåret 18/19 går du Specialpedagogiska lyftet tillsammans med mellanstadiets arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare. Du har behörighet i ämnena svenska, so och engelska för åk 4-6. Du har ett driv att utveckla verksamheten och tillsammans med arbetslaget arbetar du aktivt för att alla elever ska utvecklas så långt som möjligt. Du har lätt för att samarbeta och du är flexibel.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Kompetenser

• Lärarlegitimation

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid. 100% Ferietjänst
Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-08-13 .
Karin Berggren, Rektor, Telefonnummer: 0480-45 32 89
Jeanette Svensson, Lärarförbundet
jeanette.svensson@kalmar.se
Charlotte Wigbratt, Lärarnas Riksförbund, Telefonnummer: 070-516 83 10
Lindövägen 3 39235 Kalmar
Kalmar kommun, Lindöskolan
Lindövägen 3
39235 Kalmar
Ange referens A792863Escape Room Stockholm