Erfaren Swedsecrådgivare till CV & Partners


Arbetsgivare: CV & Partners AB
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2018-06-11

Vi söker en erfaren Swedsec rådgivare som verkat i branschen och nu känner för att ta ett nytt steg. Vill du kunna vara med att påverka och erbjuda långsiktiga lösningar till människor och företag gällande deras finansiella beslut? Är du en problemlösare som tycker om att arbeta med människor och ser hinder som utmaningar och möjligheter? Söker du en miljö där enbart de motiverade och engagerade lyckas? Om så är fallet ska du ta möjligheten att ansöka till CV & Partners AB som investeringsrådgivare. Vi ser gärna en god resumé från tidigare arbetsgivare.

Vi kan erbjuda dig ett jobb där du inte bara utvecklas professionellt utan även får en personlig utveckling. CV & Partners är det lilla bolaget som är väldigt måna om våra anställda. Arbetar du hos oss kommer du snabbt att bli en i familjen där du dessutom kommer vara en del av ett företag med attraktiva lösningar för dina kunder. I motprestation till ett roligt jobb kräver vi att du är lojal, har disciplin samt en hög arbetsmoral. Jobbet kräver att du klarar av hård press, har säljvana och kan ta människor. Anser du dig ha dessa egenskaper vill vi gärna att du skickar in ditt CV till oss samt ett personligt brev. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen samt att du har en godkänd Swedsec licens så tveka inte att skicka CV och Personligt brev till jobb@cvpartners.se

Vi ser framemot att höra ifrån dig,

Med vänlig hälsning
Teamet på CV & Partners
Vi på CV & Partners söker en driven investeringsrådgivare med swedsec som kommer arbeta med privatpersoner i Malmö och Lund.
CV & Partners AB jobbar med ett långsiktig och hållbart tänkande vad det gäller placeringar och privatekonomiska frågor. CV & Partners jobbar till stor del med obligationer och ränteplaceringar mot fastighets och byggmarknaden. En av våra hörnstenar i bolaget är att alltid sätta kundens intresse och mål i fokus. Vi strävar ständigt efter att nå optimal avkastning till kunden i relation till risken. Bolaget startades i januari 2016 och är helt privatägt. Mäklarna i bolaget har en lång branscherfarenhet från den finansiella marknaden, inom såväl rådgivning som portföljförvaltning och riskhantering. Alla mäklare innehar Swedsec licensiering och får bedriva värdepappersaffärer. Med detta sagt är CV & Partners AB inte ett försäkringsmäkleri utan är anknutna till värdepappersbolaget Nord Fondkommission som finns under tillsyn av Finansinspektionen.

Kompetenser

• Licens, SwedSec

Arbetslivserfarenhet

Privatekonomisk rådgivare: 2-4 års erfarenhet
Adelgatan 5
CV & Partners AB
Adelgatan 5
21122 MalmöEscape Room Stockholm