Kart- och mätningsingenjör


Arbetsgivare: Bygg- och miljöförvaltningen, Kart och mätenhet
Arbetsort: Gislaved
Publiceringdatum: 2018-06-12

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.På Kart- och mätenheten arbetar vi med mätning, kartframställning och GIS.

Vi tillhör Bygg- och miljöförvaltningen men har hela kommunen som arbetsområde. Enheten består av 9 personer där vår mätgrupp består av 3 tjänster, övriga tjänster arbetar med kartor och GIS.Vi producerar, förvaltar och distribuerar geografisk information som används inom hela kommunen.

Vi har mätinstrument från Leica och har ESRI:s programfamilj som GIS-plattform och som dagligt verksamhetsstöd används till största delen Geosecma för ArcGIS med tillhörande webbaserat verktyg. Vi använder även GEO från SBG.

Vi samarbetar med vår grannkommun Hylte så du kommer att utföra mätuppdrag i båda kommunerna.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i vår mätgrupp och enskilt eller i par utföra alla former av praktiskt mätningsarbete som tex detaljmätning, lantmäteriförrättningar, projekteringsmätning, husutstakning. Du kommer även att arbeta med beräkning och presentation av dina resultat samt uppdatering av vår kartdatabas.

Tjänsten kan i viss utsträckning anpassas efter den sökandes profil.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en högskoleutbildning med inriktning mot mätning som tex mätningsingenjör eller lantmäteriingenjör. Du har även några års erfarenhet av praktiskt mätningsarbete.

Erfarenhet av kommunal verksamhet och förrättningsförberedelser är önskvärt.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kompetenser

• GIS (Geografiskt informationssystem)

Arbetslivserfarenhet

Mätningsingenjör / MBK-ingenjör: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Enligt överenskommelse. Löpande rekrytering tillämpas under rekryteringsperioden.
tillsvidareanställning
Marcus Josefsson, Telefonnummer: vx 0371-810 00
Facklig företrädare nås via kontaktcenter, Telefonnummer: 0371-810 00
Gislaveds kommun
Bygg- och miljöförvaltningen, Kart och mätenhet
Gislaveds kommun
33230 Gislaved
Ange referens 2018/350Escape Room Stockholm