specialpedagog speciallärare


Arbetsgivare: Täby Kommun, Gymnasiesärskolan
Arbetsort: Täby
Publiceringdatum: 2018-06-13

Täby kommun är en av Stockholmregionens snabbast växande kommuner, nära både centrala Stockholm och Arlanda. Inom tio år har Täby vuxit från dagens drygt 70 000 invånare till 90 000 och år 2040 beräknas finnas 20 000 nya arbetstillfällen. Just nu förbättras kollektivtrafiken och vägarna, på sikt kommer Roslagsbanan att förlängas till city via Odenplan. Hög kvalité i välfärden och möjlighet för invånare att välja bland annat skola och omsorg är en del av kommunens signum. Tycker du att det låter spännande att vara en del av utvecklingen?

Vi är en mindre skola med stora möjligheter. Vi har elever med olika bakgrund och förutsättningar. Personalen är nyfiken och engagerad och utmanar varje elevs optimala lärande. Hela skolans personal hjälps åt och är ett stöd för varandra i detta vårt viktiga uppdrag.

ARBETSUPPGIFTER
Som klasslärare arbetar du i team med lärarassistenter och har ansvar för 4-6 elever. Du planerar och följer upp varje elevs lärande individuellt utifrån skolans strukturerade dokument. Du genomför delvis undervisningen men delegerar även till lärarassistenterna. Du samverkar nära med de andra lärarna i ditt arbetslag även i hela skolan. Du är med och bidrar aktivt till skolans utveckling i olika mötesforum.
KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har specialpedagogisk examen, är kunnig eller nyfiken på PBS samt AKK. Att du fungerar i team och ser fördelar med all personals delaktighet i det pedagogiska arbetet, var och en efter dennes förmåga.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kompetenser

• Specialpedagogik

Arbetslivserfarenhet

Specialpedagog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-08-13 .
Eva Bergström, rektor, Telefonnummer: 0855558490
eva.bergstrom@taby.se
Esplanaden 3 TÄBY
Täby Kommun, Gymnasiesärskolan
Esplanaden 3
18380 TÄBY
Ange referens A794158Escape Room Stockholm