Fritidspedagog/fritidslärare


Arbetsgivare: Upplands Väsby kommun
Arbetsort: Upplands Väsby
Publiceringdatum: 2018-06-13

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Runbyskolan
Runby skola, F-9 med ca 750 elever, är vackert belägen med skogen alldeles in på knuten och på gångavstånd från Upplands Väsby pendeltågstation. Skolan har hälso- och idrottsprofil och våra elever får prova på olika aktiviteter, från isvaksbad till kanotpaddling och matlagning ute i vårt uteklassrum med egen tältkåta. Vi har också en egen skolskog, som du som personal på skolan har tillgång till.

Vi är en skola som arbetar intensivt med den tidiga läs- och matematikundervisning. Vi ser det som självklart att sätta in stöd tidigt. Vi är en skola som arbetar med extra motorisk träning och friluftsliv.

Vi söker nu utbildade fritidspedagoger/lärare i fritidshem där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara arbete på fritids på ett av våra fyra fritidshemsavdelningar.

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga uppdrag är ansvara för, planera och leda arbetet på fritidsavdelningen tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar intensivt med att få våra fritidsavdelningar att bli likvärdiga. Här ser vi dig som en bricka i verksamheten. Du kommer också att arbeta i ett nära samarbete med undervisande lärare i arbetslaget. Du arbetar i ett arbetslag med ett helhetstänk där samarbete och goda relationer är ledord. Vi arbetar med ett inkluderande arbetssätt, i nära samarbete mellan skola och fritids. Du kommer att vara en pedagog som ansvarar för skolans rastverksamhet i samarbete med dina kollegor.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har fritidspedagogexamen eller examen som lärare i fritidshem. Vi söker dig som är en engagerad pedagog, som drivs av att utveckla barn och ungdomar mot framtiden. Vi söker dig med höga och positiva förväntningar på eleverna. Du ska vara lösningsfokuserad och vilja arbeta för att skapa de bästa pedagogiska förutsättningarna för eleverna. Du tycker om att samarbeta och tror på det kollegiala lärandet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi intervjuar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt!

Kompetenser

• Fritidspedagogexamen

Arbetslivserfarenhet

Lärare i fritidshem / Fritidspedagog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

individuell lönesättning
individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

dagtid
tillsvidare
Carina Hägervik, Telefonnummer: 08-59097940
carina.hagervik@edu.upplandsvasby.se
lövstavägen 1
Upplands Väsby kommun
lövstavägen 1
19447 upplands väsby



Escape Room Stockholm