Kundtjänstmedarbetare till ATVhuset AB


Arbetsgivare: ATVHUSET AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-06-13

Dina personliga egenskaper är absolut viktigast och vi letar därför efter dig som är driven, social, strukturerad och självgående. Vi söker dig som håller det den lovar samt löser sina uppgifter hela vägen in i mål. Då teamet arbetar mycket tillsammans söker vi dig som är en TeamPlayer.

Har du erfarenhet från något av områden ATV, Cross, MC, Moped eller Släpvagnar på en teknisk nivå är det ett plus. Men inget krav.

För oss är din personlighet det viktigaste.Du kommer ingå i vårt team inom e-handel.
Vi behöver förstärkning under sommaren med hjälp att svara i telefon. Din roll blir att svara på enklare kundtjänst ärenden samt slussa samtalen vidare till rätt person. Ditt arbete kommer även vara att följa upp redan lagda orders. Du kommer att registrera beställningar över telefon och via mail, samt svara på kunders frågor både via mail, telefon och chat. Gillar du tala i telefon, då kommer jobb passa dig. Vi kommer utbilda dig på våra produkter. ATV Huset är marknadsledande på reservdelar och tillbehör till fyrhjulingar med över 14 år i branschen. Vi är ett expansivt företag som brinner för det vi gör. Vi har lager och huvudkontor i Högsbo där vi driver våran e-handels verksamhet, vi har även en butik i Mölndal där vi säljer fordon.

Besök gärna våra sidor:
http://www.atvhuset.se
http://www.trailerhuset.se
http://www.scooterhuset.se
Andreas Grund, VD, Telefonnummer: 0317739910
info@atvhuset.se
Amalia Jönssons gata 4
ATVHUSET AB
Amalia Jönssons gata 4
42131 Västra Frölunda
Tillträde enligt överenskommelse
Ange referens KundtjänstEscape Room Stockholm