Receptionist Friskis&Svettis Landskrona


Arbetsgivare: Motionären, Förvaltnings AB
Arbetsort: Landskrona
Publiceringdatum: 2018-06-13

Friskis&Svettis Landskrona är en ideell idrottsförening som erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för en bred målgrupp. Allt Friskis&Svettis gör vilar på genuin glädje, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är självklart att du delar Friskis&Svettis värderingar kring träning, hälsa och kvalitet.

Du är en utåtriktad och självgående person som ger utmärkt service och står stadigt, även om tempot stundtals är högt. Du gillar att ha ordning runt omkring dig, tar gärna egna initiativ och fungerar smidigt i en liten arbetsgrupp. Du har lite ”skinn på näsan” och kan säga ifrån om det skulle behövas. Du kommunicerar öppet och tydligt, ser möjligheter i varje situation och är villig att ta tag i saker allteftersom de dyker upp. Vi vet att "flexibel" är ett slitet uttryck, men det är precis vad du behöver vara för att trivas i vår verksamhet.

Som person är du glad och öppen med stor social kompetens. Du får kraft och energi genom möten med andra människor. Du bör ha ett genuint intresse för träning och hälsa samt tycka om försäljning.

Du som söker ska ha gymnasiekompetens eller motsvarande, god IT-vana och erfarenhet av arbete med Office-paketet. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning och kundservice är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till en förening där idé och verksamhet bygger på lustfylld träning av hög kvalitet och där du får vara med att bidra till att vi når nästa nivå!Som receptionist på Friskis&Svettis Landskrona är du föreningens ansiktet utåt och den första person våra besökare möter. Alla som kommer till oss eller kontaktar oss ska få bästa tänkbara service. Du välkomnar och visar till rätta, informerar och säljer våra produkter, peppar medlemmar i sin träning och finns till hands där det behövs.

Du är energisk, drivs av att skapa trivsel och har god överblick när flera saker händer samtidigt. Du är inte rädd att hoppa in där det behövs och tillsammans med övrig personal bidrar du till verksamhetens utveckling.

Du trivs med uppgiften att skapa goda relationer med våra medlemmar och samtidigt ha full koll på läget där allting händer - i receptionen! Stort fokus ligger på att informera om och sälja in Friskis&Svettis Landskronas produkter. Du har förmågan att sälja med hjärtat, sprida glädje till din omgivning och samtidigt vara förtroendeingivande. Friskis&Svettis Landskrona är en ideell idrottsförening som erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för en bred målgrupp. Hos oss kan alla hitta sin träning, sin glädje och kraft. Vi har ca 2800 medlemmar, 5 anställda och ca 70 ideella funktionärer. Vår träningsanläggning har ett av Landskronas bästa gym och vi erbjuder över 50 gruppträningspass varje vecka. Tillsammans med vårt helägda bolag Förvaltnings AB Motionären omsätter vi ca 6 MSEK.

Om anställningsvillkor

Deltid 50% huvudsakligen eftermiddagar och kvällar mån-fre.
Provanställning kan bli aktuellt.
Tillträde 2018-09-01 eller enligt överenskommelse.
Eva Weibull, Mobilnummer: +46709131967
eva.weibull@friskissvettis-la.se
Pjäsgatan 8
Motionären, Förvaltnings AB
Pjäsgatan 8
26145 Landskrona
Ange referens ReceptionistEscape Room Stockholm