Platschef Condeco


Arbetsgivare: Condeco AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-06-13

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledande befattningar inom restaurang/kafé/fast food eller liknande verksamhet. Du har gedigen kunskap och förståelse för drifts- och medarbetarfrågor. Du är en strukturerad och målmedveten person och har ett brinnande intresse för service samt mat och dryck.

Du är energirik, initiativtagande och har en förmåga att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Ständiga förbättringar är en naturlig del av ditt ledarskap. Du har lätt för att skaffa dig överblick, är inte rädd för att fatta snabba beslut och har en förmåga att hålla huvudet kallt i pressade situationer.

Du har med dig rätt värderingar från start och har hjärtat på rätta stället, men är inte rädd för att fatta obekväma beslut när det krävs.

Majoriteten av arbetet är förlagt i kaféet, där du arbetar tillsammans med resten av ditt team. Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta lördagar. Arbetet kräver stort engagemang och är mycket utvecklande och roligt för dig som vill satsa.Du arbetar direkt underställd vår operativa chef, som finns tillgänglig för stöd och ledning.

Vi söker dig som ser en anställning hos oss som en långsiktig satsning.Nu söker vi en en platschef till Condeco i Göteborg.

I dina ansvarområden som platschef ingår att:

- Ansvara för den dagliga driften av kaféet och på plats utveckla det löpande arbetet.

- Budgetansvar

- Aktivt arbeta med caféets lönsamhet

- Följa upp och mäta kaféets ekonomiska resultat, rapportera till huvudkontoret

- Utveckla personalens kompetens och följa upp ansvar och rutiner

- Ansvara för personalfrågor, timregistrering, schemaläggning etc.

- Ansvara för beställningar

- Hygiensäkring och egenkontroll

- Utbilda och handleda ny personal Vilka är vi?

Vi är en cafékedja som startade år 2003. Vi finns i Göteborg, Växjö, Jönköping och Malmö. På Condeco värnar vi om caféet som mötesplats. Vi jobbar helt utan målgrupp och vill att alla känner sig välkomna till oss. Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll, varm mat serverar vi från klockan 11 till stängning, är du sugen på ett glas vin har vi det också. Till alla våra lunchrätter ingår vår härliga hälsobuffé med matiga sallader och nybakat surdegsbröd. På Condeco Fredsgatan, Condeco Ullevi, Condeco Malmö och Condeco Växjö bakar vi även vår fantastiskt goda stenugnsbakade surdegspizza.
Fredsgatan 14
Condeco AB
Östra Hamngatan 46-48
41109 GöteborgEscape Room Stockholm