Controller/Ekonomichef


Arbetsgivare: Enrival
Arbetsort: Hässleholm
Publiceringdatum: 2018-06-14

EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen.

EnRival AB har idag ca 50 kontor över stora delar av Sydsverige.
Våra verksamhetsområden är Rekrytering, Bemanning, Omställning, Utbildning samt Arbetsmarknadsprojekt som kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen som leverantör av stöd och matchningstjänster.

Transportsektionen startades 1967 av ett antal möbelföretag från Bjärnum med syftet att under ett samlat namn förhandla sig till bättre priser på sina frakter. Tanken var att företagens totala volym skulle ligga till grund för en bättre prissättning än vad var och ett av företagen skulle kunna förhandla upp var för sig. Samma vision gäller än i dag för alla våra kunder.

Transportsektionen är företaget som arbetar med tredjepartslogistik. Med egna lagerlokaler och genom nära samarbete med både större och mindre transportörer kan vi erbjuda totallösningar åt våra kunder. Många av våra kunder har valt att fokusera på sin kärnkompetens och för att klara detta har de valt att överlåta sin totala logistik åt oss. Vi har idag både stora och mindre kunder som lagt sin lagerhållning, hantering och distribution till oss.

Transportsektionen i Bjärnum söker utvecklingsinriktad och framåt:

Business Controller/Ekonomichef:

Arbetsbeskrivning:

Transportsektionen söker ny Business controller/Ekonomichef som skall ingå i företagets ledningsgrupp och ansvara för ekonomifunktionen i bolaget. Ansvaret omfattar bland annat följande:

• Planera, leda och samordna ekonomifunktionen inom bolaget
• Den löpande bokföringen och ekonomiska uppföljningen
• Löpande affärsanalys kopplat till såväl kunder som olika projekt
• Budgetarbete, samt ansvara för månads och årsbokslut
• Operativt kontorsansvar för dokument och informationshantering
• Delta aktivt i systemutveckling och ökad digitalisering inom bolaget
• Stödja inom HR funktionenKvalifikationer:

Vi söker i första hand dig som har relevant ekonomisk utbildning på högskolenivå samt något eller några års erfarenhet av arbete som controller eller ekonomiansvarig.

Du kan med fördel vara relativt nyexaminerad och ha jobbat endast något år inom ekonomifunktionen, och nu känner dig redo för ny utmaning och större ansvar.

Du hanterar såväl det svenska som det engelska språket på ett bra sätt i både tal och skrift, och stimuleras av ordning och reda, samt struktur och noggrannhet i ditt arbete.

Du har väl utvecklade IT-kunskaper och är van att arbeta i en digitaliserad miljö, med affärs- och stödsystem som naturliga hjälpmedel.

Som person är du initiativrik och utvecklingsorienterad, samt en utpräglad lagspelare, då samarbete och kamratskap är en stor och viktig del av den miljö som präglar Transportsektionen.

Någon form av lokal förankring i NÖ Skåne är positivt men ej ett krav.

Du har god analytisk förmåga och är inte rädd för att föra fram dina idéer och tankar om hur verksamheten kan utvecklas och bli ännu bättre.För närmare upplysningar, kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering,

EnRival AB, och ansvarig konsult Peter Wolff tfn:0733–866 328 eller via mail: peter@enrival.se

Arbetslivserfarenhet

Ekonomichef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Sandgatan 4A
Enrival
Sandgatan 4A
22350 LundEscape Room Stockholm