Kyrkenorumskolan söker Lärare åk 4-6 i Ma/No


Arbetsgivare: Stenungsunds kommun, Kyrkenorumskolan
Arbetsort: Stenungsund
Publiceringdatum: 2018-06-25

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor och 10 grundskolor med tillhörande Skolbarnomsorg och Grundsärskola. Det går ca 5.500 barn/elever inom verksamheterna.
I Sektor Utbildning ingår även Gymnasium, Vuxenutbildningen samt Kultur- och Fritid.

Stenungsund är en barnvänlig kommun där vi värnar om barns rättigheter och arbetar för att barn och ungdomar ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.


Kyrkenorumskolan ligger vackert belägen i Kyrkenorum, ett område i östra Stenungsund. I omgivningarna finns härliga naturområden och det är cykelavstånd till hav, simhall och ishall. På skolan finns det ca 360 elever från förskoleklass t.o.m. åk 6, samt fritidshem.

Sektor utbildnings vision "Vi utbildar världsmedborgare"
ARBETSUPPGIFTER
Stenungsunds kommun söker lärare till åk 4-6 i MA/NO med placering på Kyrkenorumskolan. Vi vill att du som lärare är förtrogen med och följer de kommunala och nationella styrdokumenten. Du som lärare skall ansvara för planering och genomförandet av den pedagogiska verksamheten. Du planerar, dokumenterar, följer upp och utvärderar. Medverkar i skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen.
KVALIFIKATIONER
- Har adekvat högskoleutbildning för lärare i MA/NO
- Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi vill att du som person ser utvecklingsarbete som något positivt och vill vara med och utveckla Kyrkenorumskolan och i förlängningen dig själv som person. Att du har tålamod och kan skapa en trygg miljö för våra elever. Att du har en välutvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga. Att du ser vikten av samarbete då en stor del av arbetet innebär att arbeta i team runt eleverna. Att du kommunicerar, tar ansvar för och skapar ett gott arbetsklimat för att skapa en lugn, trygg och trivsam skolmiljö. Att du ser samarbetet med hemmen som mycket viktigt och som en förutsättning för en bra verksamhet. Då vi ser digital teknik som pedagogiska verktyg för lärande är det viktigt att du har digital kompetens och är intresserad av att utveckla det digitala lärandet.

Vi erbjuder
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.
ÖVRIGT
Ferietjänst

Enligt skollagen krävs legitimation för tillsvidareanställning. Saknar du legitimation kan du endast anställas på tidsbegränsad anställning.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens sista datum.


Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-08-14 .
Jenny Delemark, Rektor Kyrkenorum, Telefonnummer: 0303-732729
jenny.delemark@stenungsund.se
Yvonne Gillberg, bitr. rektor, Telefonnummer: 0303-73 26 88
yvonne.gillberg@stenungsund.se
Fackliga representanter nås via kommunens växel, Telefonnummer: 0303-73 00 00
Kyrkenorumsvägen 1 44446 Stenungsund
Stenungsunds kommun, Kyrkenorumskolan
444 46, Stenungsund
44446 Stenungsund
Ange referens A784538Escape Room Stockholm