Lärare i Sv/Eng åk 7-9 på Häggviksskolan


Arbetsgivare: Sollentuna Kommun - Häggviks Skolor
Arbetsort: Sollentuna
Publiceringdatum: 2018-06-25

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 72 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Välkommen till oss!

I Sollentuna kommun jobbar vi mot ett gemensamt och tydligt mål - Sveriges bästa skola. Vi utvecklar våra undervisningsmetoder och vi delar med oss av vår kunskap. Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare, motiverade och engagerade föräldrar!

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att Sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Vi söker dig, leg lärare i svenska och engelska för grundskolan åk 7-9 som vill vara med på denna resa tillsammans med oss! Tjänsten är på 100%.

Häggviksskolan är en 4-9-skola med drygt 330 elever som tillhör Häggviks förskolor och skolor. Till skolområdet hör även Skälbyskolan (F-3) samt tre förskolor. På Häggviksskolan är vi ca 35 medarbetare uppdelade på tre arbetslag. Skolan ligger på promenadavstånd från Häggviks station i en härlig och klassisk byggnad som vi delar med Sollentuna Musikklasser.

I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator.

Vi tror att du är en kompetent och engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. I klassrummet är du en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande, samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Du kommer ingår i ett arbetslag med engagerade och erfarna lärare som tillsammans arbetar kring våra elever. Du kommer ha tre ämneskollegor i svenska och engelska som du kommer att samarbeta med kring undervisningen.

Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss alla kontakter med rekryteringsföretag.Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enl. överenskommelse

Om anställningsvillkor

Tillsvidare
Tillsvidare
Charlotte Mörck, Telefonnummer: +46 857922125
Sollentunavägen 265-267
Sollentuna Kommun - Häggviks Skolor
Box 445
19124 SollentunaEscape Room Stockholm