Distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens


Arbetsgivare: Närhälsan Stora Höga & Stenungsund vårdcentral
Arbetsort: Stenungsund
Publiceringdatum: 2018-06-26

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Vårdcentralen i Stora Höga och Stenungsund söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens.

Vårdcentralen i Stora Höga är en väletablerad vårdcentral med cirka 7 850 listade patienter och vårdcentralen i Stenungsund har cirka 8 870 listade patienter. Här arbetar vi tillsammans - distriktsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också tillgång till psykologer. Vårdcentralerna i Stora Höga och Stenungsund har ett nära samarbete med varandra och här arbetar vi i team med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vår målsättning är att kunna ge god vård till våra patienter som valt att lista sig hos oss.

Om arbetet

Du arbetar som distriktssköterska/sjuksköterska med egen diabetesmottagning. Du kommer att arbeta 40-60 % på vårdcentralen i Stora Höga och 40 % på vårdcentralen i Stenungsund. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du kommer få arbeta för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Du kommer även att arbeta med triagering, akut omhändertagande av patienter samt telefonrådgivning.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och du har specialistutbildning inom diabetes om minst 15 hp. Du är flexibel, ansvarstagande och intresserad av att förbättra och utveckla verksamheten för att skapa ett mervärde för våra kunder och en god arbetsmiljö bland medarbetarna. Du trivs både med att arbeta ensam och i team och har lätt för att skapa goda relationer. Det är viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig - Omtänksam - Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Kompetenser

• Legitimation som sjuksköterska

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

80-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Ann Sundström, vårdcentralschef Stenungsund, Telefonnummer: 0725 - 19 68 04
Anna Belfrage, vårdcentralschef Stora Höga, Telefonnummer: 0708-29 58 23
Ritva Stubelius, Vårdförbundet, Telefonnummer: 0725 136279
Kämpegatan 3
Närhälsan Stora Höga & Stenungsund vårdcentral
Kämpegatan 3
41104 Göteborg
Ange referens 2018/4208Escape Room Stockholm