Lärare ma/no/tk till Vikbolandsskolan


Arbetsgivare: Norrköpings kommun
Arbetsort: Norrköping
Publiceringdatum: 2018-06-26

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET OCH ARBETSBESKRIVNING

Vill du arbeta med ambitiösa och kompetenta kollegor? En skola i ständig utveckling? I så fall är Vikbolandsskolan en potentiell arbetsplats för dig!

Skolan ligger 2,5 mil öster om Norrköping, i Östra Husby, som är centralort på halvön Vikbolandet. Vikbolandsskolan är en F-9-skola inklusive fritidshem, med cirka 440 elever och är organiserad i fyra arbetslag.

Bussförbindelserna med Norrköping fungerar bra.

Vi söker nu en lärare som kan undervisa i ma/no/tk. Du ansvarar för undervisning och planering inom dina ämnen i åk 7 till 9. Du samarbetar även med andra lärare kring elevernas kunskapsutveckling.

Du deltar aktivt i arbetslagets olika uppgifter och bidrar med dina idéer och erfarenheter.

I ditt arbete ingår det att vara mentor där den huvudsakliga arbetsuppgiften går ut på att följa och stötta eleverna i deras kunskapsmässiga och sociala utveckling.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap och har förmåga att skapa en undervisning som anpassas till varje elevs förutsättningar och behov.

Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Du brinner för dina ämnen och har viljan att möta eleverna på den nivå de befinner sig och kan locka fram elevernas entusiasm.

Du är tydlig och kan samtidigt skapa engagemang, delaktighet och goda relationer med elever och kollegor och kan tillsammans med hemmen främja elevernas allsidiga utveckling. Du ser möjligheter och är lösningsfokuserad.

Du är engagerad för att skapa glädje och entreprenörsskap i skolan och har förmågan att initiera, driva och avsluta projekt. Du är väl förtrogen med alla skolans styrdokument.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start den 9 augusti 2018.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Denise Eriksson, enhetschef/rektor, 011-15 14 51.

Din ansökan vill vi ha senast 30 juli.
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lön

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
601 81 Norrköping
Norrköpings kommun
601 81 Norrköping
60181 NorrköpingEscape Room Stockholm