Kvalitetstekniker/livsmedelstekniker


Arbetsgivare: Kls Ugglarps AB
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2018-07-04

Vi behöver stärka upp vår kvalitetsorganisation med en kvalietstekniker. Tjänsten är inledningsvis en projektanställning på ca 5 månader men då företaget är i en expansiv fas finns goda möjligheter till förlängning.

Tjänsten innebär inledningsvis löpande kvalitetsarbete på vår anläggning i Dalsjöfors, utanför Göteborg, såsom kontroll av produktionsprocesser, granskning av analysresultat, myndighetskontakter, stödja produktionsledningen samt vara behjälplig med tillhörande administration. En del arbete inom produktutveckling kan förekomma. På plats finns även en erfaren kollega som stöd. Tjänsten lämpar sig för dig som är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedelsindustrin. Vi ser gärna att du har en utbildning inom livsmedelsteknik på någon nivå. Det är viktigt att du är har förmågan att själv driva frågor, är diplomatisk och flexibel. En hel del resor och övernattningar inom Sverige kan förekomma.

KLS Ugglarps, som arbetsplats, kännetecknas av snabb utveckling och variation i arbetet. Du får arbeta i en ung och dynamisk organisation med mycket driv. Inom företaget finns många anställda med en gedigen erfarenhet och mycket kunskap om kött och livsmedel.

Anställningens startdatum kan diskuteras.

Rekrytering sker löpande.

Anställningsort är inledningsvis Dalsjöfors men olika lösningar kan diskuteras.

Vid frågor kontakta gärna Kvalitets- och miljöchef Josefin Jönsson per mail JOSE@klsugglarps.se eller per SMS 0765-460007 (pga semester är det svårt att komma fram på telefon v 28-32, därefter går det bra att ringa)

Inom KLS Ugglarps finns det en lång tradition av att producera svenskt kvalitetskött.
Redan i början av förra seklet - år 1911 försåg Torsten Larsson, grundaren till
slakteriet i Dalsjöfors, bygden med svenskt kött av högsta kvalitet. Med ett stort
fokus på hållbar produktion utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder.
Genom ett långsiktigt och nära samarbete med våra leverantörer skapar vi en lönsam,
effektiv och hållbar värdekedja.

Vår verksamhet som bedrivs i Kalmar, Hörby, Dalsjöfors och i Ugglarp utanför Trelleborg
omfattar gris, nötboskap och lamm. Utöver det har vi även två charkfabriker, en i Billesholm
och en i Malmö. Hos oss finns allt från styckningsdetaljer till färdiglagade produkter
– enbart av svenskt kött från utvalda gårdar, så klart!
Kls Ugglarps AB





Escape Room Stockholm