Legitimerad sjuksköterska, Psykiatriska mottagningen


Arbetsgivare: Region Östergötland
Arbetsort: Motala
Publiceringdatum: 2018-07-10

Psykiatri- och habiliteringsenheten ingår i Närsjukvården i västra Östergötland och består av en specialistpsykiatrisk klinik, habilitering samt ungdomshälsan. Inom vuxenpsykiatriska enheten finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Det finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt upptagningsområde. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten.

Vi söker dig som är sjuksköterska och som har specialistutbildning med inriktning psykiatri eller är intresserad av att vidareutbilda dig.
Arbetsbeskrivning
Du har ett intresse av att arbeta med människor med specialistpsykiatrisk ohälsa. Du ingår i ett multiprofessionellt team som samarbetar tillsammans kring patienten och samverkar med andra vårdgrannar. Ditt arbete innebär teambedömningar, egna behandlingskontakter, behandlingsuppföljningar, samverkan, telefonrådgivning med mera. Du har ett eget ansvar att dokumentera, rapportera och komma överens med övriga medarbetare om behandlingsinsatser för de patienter du träffar. Vi bemöter och behandlar patienten ur ett helhetsperspektiv och familjebemötande och anhörigstöd kan komma att ingå i dina arbetsuppgifter. Som stöd och utveckling kommer du ha tillgång till regelbunden handledning.

Utbildning och erfarenhet
Som legitimerad sjuksköterska vill vi gärna att du har erfarenhet av psykiatriskt mottagningsarbete. Vidareutbildning i psykiatri är meriterande. Arbetet ställer krav på förmåga att arbeta såväl självständigt som att samverka med olika professioner. Vi förutsätter att du är intresserad av metodutveckling och klinisk tillämpning utifrån aktuell forskning.

Personliga egenskaper
Du har en problemlösande förmåga, är initiativtagande och självgående. Då vårt arbete bygger på teamarbete är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och gillar att samarbeta. Vi söker dig som är engagerad i ditt arbete och brinner för att utveckla den psykiatriska öppenvården. Vi kommer att stödja dig i att utveckla din egen kompetens inom området. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personlig mognad.Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Linda Rickardsson, 010-104 87 68.
Teamledare Marie Duva, 010-104 70 46.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Lena Rangensjö, 010-104 70 66 alternativt Louise Pettersson, 010-104 83 94.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 12 augusti 2018. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland

Kompetenser

• Legitimation som sjuksköterska
• Psykiatri

Om lön

Lön efter överenskommelse

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Psykaitriska Mottagningen Lasarettet i Motala
Region Östergötland
Psykaitriska Mottagningen Lasarettet i Motala
59185 MotalaEscape Room Stockholm