Fastighetstekniker Lund


Arbetsgivare: Prima Rekrytering AB
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2018-07-12

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

GK expanderar nu sin verksamhet i Lund och söker därför Fastighetstekniker. På GK får du en nyckelroll. Din kompetens och entusiasm är viktig för att vi skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden.

Hur kommer ditt uppdrag att se ut?

Vårt koncept är att du blir fastighetstekniker för ett gäng av våra kunders fastigheter. Att vara fastighetstekniker innebär att du tar ett helhetsansvar för teknisk drift av fastigheten. Du arbetar med tillsyn/skötsel, avhjälpande underhåll samt utförande av servicebeställningar. I ditt arbete ingår även återrapportering till kund samt hantering av projekt/UE. Det är viktigt att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid. Vi arbetar i uppdrag åt vår kund i området Lund-Trelleborg, så du kommer i ditt arbete köra en del bil (B-körkort krävs) och i viss utsträckning även utföra jobb själv.Tillsammans med våra anställda i området bildar du ett team.

Vem är du?

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som fastighets-/drifttekniker eller motsvarande. Du har en driftteknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har stort intresse av fastighetsteknik och gärna kompetens inom el, ventilation, rör eller styr- och reglerteknik och miljö. Du har också god datavana och B-körkort. Du är en person som gillar högt tempo, trivs bra att arbeta i team men även självständigt, gillar att träffa kunder och jobbar med fokus på kvalité och god service. Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt, vi gillar individer som kommer med egna initiativ och gillar att leverera hög service.

Vad kan GK erbjuda dig?

Vi är ett tillväxtföretag tack vare våra talanger. Vi drivs av att göra skillnad. För våra kunder och för samhället. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker. Vår målsättning är även att utveckla och utbilda vår personal, i rollen som fastighetstekniker har vi ett utbildningspaket vi anser att varje tekniker ska ha. Om du då saknar någon utbildning ser vi till att utbilda dig. Detta för att känna trygghet i de arbetsuppgifter som du ansvarar för att utföra. Du får ett varierande arbete som ständigt erbjuder dig nya utmaningar i vardagen.

VILJA - vår värdegrund

När du kommer till oss kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.

Ansökan - Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsamman med oss på Gunnar Karlsen?

Då är du välkommen med din ansökan! Har du några frågor eller vill veta mer så tveka inte att kontakta Seniorkonsult Per Grytter på telefon 0760-253596 eller mail per.grytter@primarekrytering.se.


Kompetenser

• Fastighetsteknik
• Styr- och reglerteknik

Arbetslivserfarenhet

Fastighetstekniker / Drifttekniker, fastighet: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Vänortsgatan 23, lgh 1303
Prima Rekrytering AB
Vänortsgatan 23, lgh 1303
43160 Mölndal
Ange referens 2018/31Escape Room Stockholm