Distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens


Arbetsgivare: Helsa Vårdcentral Sundbyberg
Arbetsort: Sundbyberg
Publiceringdatum: 2018-07-12

Helsa Vårdcentral Sundbyberg har ansvar för drygt 20 000 listade patienter. Till våra patienter erbjuder vi förutom läkar- och specialinriktade sjuksköterskemottagning även bl.a. psykosocialt team och som en del av verksamheten finns också Helsa Sundbyberg BVC. Helsa Vårdcentral Sundbyberg har drygt 70 medarbetare som arbetar tillsammans. Vi arbetar nära patienten och sätter stor vikt på kontinuitet.Beskrivning av tjänsten

Vi söker en leg.

sjuksköterska/distriktssköterska med specialistutbildning inriktning diabetes. Vi ser det som meriterande att du har tidigare erfarenhet från diabetesvård. I dina arbetsuppgifter ingår till största delen självständigt arbete med egen mottagning, handledning, telefonrådgivning och tidbokning.

Vem är du?

Vi söker dig med engagemang och nyfikenhet för primärvården och dess uppdrag, att vårda och stötta befolkningen hela livet. Vi ser gärna att du har ett intresse för verksamhetsutveckling. Som person är du lyhörd för våra patienters behov och bemöter varje individ professionellt. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Trivs du med..

- Nytänkande och utveckling där alltid patienten är i fokus
- korta beslutsvägar
- att kunna påverka ditt arbete

... då kommer du att trivas hos oss!


I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Helsa är ett privat hälso- och sjukvårdsföretag med över 600 medarbetare. Helsa har stabila och långsiktiga ägare som samarbetar med företag som bidrar till ett hållbart samhälle. Inom koncernen arbetar vi med primärvård, företagshälsovård och specialistvård och verkar på flera olika orter runtom i landet. Vi ser att en omvärld i ständig förändring ställer höga krav på oss som vårdgivare att följa med genom kontinuerligt utvecklingsarbete. Tillsammans utvecklar vi framtidens hälso- och sjukvård idag.

Kompetenser

• Diabetesvård

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lena Eriksson, Tf Verksamhetschef, Telefonnummer: lena.eriksson@helsa.se
Sturegatan 4 A
Helsa Vårdcentral Sundbyberg
Sturegatan 4 A
17231 Sundbyberg
Ange referens 2018/94Escape Room Stockholm