Regionchef Södra Norrland till ISS Direct -en spännande ledarbefattning!


Arbetsgivare: ISS Facility Services AB
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2018-07-12

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Till vår verksamhet söker nu ISS Direct en driven, engagerad och affärsmässig regionchef till Södra Norrland. Regionen sträcker sig från Uppsala och Västerås i söder till Sundsvall i norr samt Falun västerut.

Dina arbetsuppgifter: ISS erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas och nå personlig utveckling.

Som regionchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för din region. Du har ett antal driftchefer som rapporterar till dig och du arbetar aktivt med att vårda och utveckla dina medarbetare och kunder samt öka den organiska tillväxten genom merförsäljning och tjänsteutveckling i samarbete med säljorganisationen. En viktig del i rollen är att engagera och motivera regionens medarbetare att nå uppsatta mål.

Du ingår i affärsområdets ledningsgrupp och har stora möjligheter att påverka verksamheten mot dess övergripande mål. Du ansvarar även för att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar.

Din profil: Vi söker dig som är en entusiastisk och driven ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha drivkraft att skapa nya affärer, samt förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten. Du värdesätter hög kvalitet och brinner för mötet med kunden.

Som person är du lyhörd och har förmåga att involvera och utveckla regionens medarbetare. En god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett intresse för människor är en förutsättning i denna roll. Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen har du en god förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Du kommunicerar väl på svenska, förstår engelska och har goda IT-kunskaper i framförallt Officepaketet. Erfarenhet från tjänste/servicesektorn är meriterande och vi ser gärna att du är driven inom affärsförhandling. Du har tidigare erfarenhet av att leda chefer och medarbetare på distans och är trygg i ditt ledarskap. Körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Övrigt: Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort går att diskutera, men skall vara inom ditt geografiska område.

Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och tjänstebil samt god möjligheter till utveckling.

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Jörgen Lindqvist, affärsområdeschef ISS Direct, telefonnummer 0734-36 54 54.

Kompetenser

• Personalansvar
• MS Office

Arbetslivserfarenhet

Organisationschef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Box 47635
ISS Facility Services AB
Box 47635
11794 StockholmEscape Room Stockholm