Junior Striker för Red Bulls räkning till Malmö


Arbetsgivare: SRB Gruppen AB/Malmö
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2018-07-12

År 1987 lanserade Red Bull inte bara en ny produkt, de skapade en helt ny produktkategori - energidrycker. I dagsläget har Red Bull mer än 11 500 anställda i över 171 länder med en försäljning på över 6 miljarder burkar årligen. The World of Red Bull erbjuder en plattform där du kan använda din talang och passion för att utvecklas och göra skillnad.

Nu utökar vi teamet i Malmö och SRB Uthyrning AB söker därför för Red Bulls räkning en driven och passionerad jr. Striker till Malmö.

Kvalifikationer
Din personlighet och ditt driv är det viktigaste, men erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i butik eller motsvarande inom FMCG sektorn (dagligvaruhandeln och servicehandeln) är meriterande.

Vi ser att du drivs av att arbeta proaktivt med kreativa och säljande lösningar för att skapa kommersiellt värde. Du har även för uppdraget rätt attityd; passionerad, disciplinerad och fokuserad – samtidigt som du kan bjuda på dig själv. Med hög social kompetens och fokus jobbar du effektivt och uppmärksamt för att skapa professionella relationer i butik.

Giltigt B-körkort är ett krav.

Goda kunskaper i MS Office är meriterande.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, sälj, säljare, butiksmedarbetare, butiksarbeteI rollen som jr. Striker är din uppgift att förstärka, förtydliga och synliggöra Red Bulls varumärke, kampanjer och sortiment genom att bygga miljöer och exponera deras varor på ett säljande sätt. Arbetet sker främst inom dagligvaru- och servicehandeln och du kommer att vara ansvarig för att Red Bull har maximal tillgänglighet och synlighet av sina produkter i butikerna.

I rollen som jr. Striker är du företagets ansikte utåt och ansvarar för att Red Bull alltid representeras professionellt och med högsta kvalitet. Arbetet i butik sker till stor del självständigt, samtidigt som du kommer att ha nära kontakt med säljare och regionchef internt på Red Bull.

Du erbjuds möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke tillsammans med ett passionerat Red Bull-team i Malmö. Som en del av Red Bull-teamet kommer du att få delta vid planerade konferenser och events vilket kan medföra arbete kväll och helg samt övernattning.
SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 400 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

I detta uppdrag samarbetar SRB Uthyrning AB med Red Bull.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida:

Kompetenser

• Butiksvana, dagligvaror
• Försäljningsvana, direktförsäljning konsument

Om lön

Fast marknadsmässig lön och tjänstebil.
Heltidsanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten löper först och främst tom sista december 2018, med eventuell möjlighet till förlängning.

Om anställningsvillkor

Arbetet sker i huvudsak på vardagar kl. 8-17 men kan innebära arbete kväll och helg när kampanj/projekt så kräver.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Rosenlundsgatan 13
SRB Gruppen AB/Malmö
Rosenlundsgatan 13
11853 STOCKHOLM
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.Escape Room Stockholm