Produktionsplanerare


Arbetsgivare: Johnson Metall AB
Arbetsort: Örebro
Publiceringdatum: 2018-07-13

Arbetet som produktionsplanerare på Johnson Metall är händelserikt och brett. Rollen är en nyckelbefattning där du är med och skapar rätt förutsättningar för produktionen. Som produktionsplanerare kommer du att ha ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med produktion, inköp och försäljning.

För att du ska vara framgångsrik i rollen som produktionsplanerare ser vi att du är strukturerad, har lätt för att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Du har initiativförmåga och driver ditt arbete självständigt för att nå uppsatta mål. Du är tekniskt intresserad, prestigelös, flexibel och tycker att den höga pulsen i produktionen är stimulerande. Ditt arbetssätt kännetecknas av hög servicegrad, noggrannhet, struktur samt kundfokus.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framförallt bestå av:
Produktionsplanering
Beredning
Uppföljning av produktion i förhållande till plan
Arbete i tätt samarbete med Produktionsledaren
Vara Produktionsledarens naturlige ställföreträdare vid semester/sjukdom vilket innefattar ansvar för dagliga morgonmöten och prioritering av produktionsplanen
Initiera och driva förbättringsärenden
Johnson Metall AB är Nordens största tillverkare av glidlager, ämnesrör och formdetaljer i brons. Tillverkande enheter finns i Sverige och Finland samt säljbolag i Danmark och Norge. Huvudkontoret ligger i Örebro.
Till våran enhet i Örebro söker vi nu en produktionsplanerare för att förstärka vårat team. Om du känner igen dig på beskrivningen nedan och dessutom uppfyller kraven är du varmt välkommen med din ansökan.

Kompetenser

• Monitor, affärssystem
• MS Excel

Arbetslivserfarenhet

Produktionsplanerare, tillverkningsindustri: Mindre än 1 års erfarenhet
Stålgatan 15
Johnson Metall AB
Box 1513
70115 Örebro
Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast till bjorn.cederlind@johnson-metall.com Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras fr.o.m. 2018-08-06 på vardagar 8:00-16.00, tel. 019-175173.
Ange referens ProduktionsplanerareEscape Room Stockholm