Do you have a passion for travel? Join our team!


Arbetsgivare: Webhelp Nordic
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-07-26

Nu söker Webhelp Nordic dig som älskar att ge service och som är en duktig säljare. Som kundservicemedarbetare för Travellink kommer du att ingå i ett härligt team glada och duktiga medarbetare som alla hjälper våra kunder med det bästa som finns - semesterresan!

Travellink är en av de ledande online-resebyråerna i Norden och tillsammans med eDreams, Go Voyage, Opodo och Liligo en del av eDreams Odigeo, en av de största distributörerna inom onlineresor i världen. Edreams Odigeo finns i 44 länder och består av ett team av totalt 1.700 professionella medarbetare.

ARBETSBESKRIVNING

Att arbeta hos oss innebär både att ge personlig service via telefon och mail före, under och efter bokad resa. Vi hjälper även våra kunder att boka resor på telefon. Vi har höga kvalitetskrav på vår service och sätter alltid kunden främst!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som gillar att lösa problem och som har en hög servicekänsla. Är du dessutom en bra säljare och har tidigare erfarenhet av kundservice är detta ett stort plus. Du har något av de nordiska språken som modersmål då vi hanterar kunder från både Sverige, Norge och Danmark. Om du har erfarenhet från resebranchen eller kunskaper i Amadeus är detta meriterande.

Travellink är ett expansivt företag där det händer mycket och där man har möjlighet att göra sin röst hörd. Vi sitter i fina lokaler i Solna samt Östersund och hos oss är gemenskap och att trivas på arbetet viktiga faktorer. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi intervjuar fortlöpande och tillsätter tjänsterna så fort vi hittar rätt kandidat!

OM JOBBET

Region:
Stockholm eller Östersund

Arbetstid / Varaktighet:
Vi söker både heltidsanställda samt deltidsanställda.
Arbetstiden är vardagar 08:00-17:00
Startdatum är snarast möjligt

Lön / Förmåner:
Enligt avtal
Friskvårdsbidrag
Massagebidrag

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt kollektivavtal
100%

Om anställningsvillkor

Vardagar 08:00-17:00
Heltid
Edith Tamm
Solna Torg 3 Box 4006
Webhelp Nordic
Solna Torg 3 Box 4006
16904 SolnaEscape Room Stockholm