Objektledare för Kablage Powertrain


Arbetsgivare: Scania
Arbetsort: Södertälje
Publiceringdatum: 2018-07-30

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.Vill du vara länken mellan linjen och projektorganisationen?

Vi står just nu inför en spännande tid då mycket nytt ska utvecklas för framtida motorer och växellådor. Nu söker vi på Powertrain Cable Harness en ny objektledare.Dina arbetsuppgifter
Som en objektledare kommer du att vara att vara länken mellan projekten, linjeorganisationen och berörda tvärfunktioner i utvecklingsprocessen, från de första konceptstudierna till de slutliga verifieringarna när nya produkter införs. Dina huvuduppgifter är att ansvara för att tidplaner/leveransplaner upprättas, leda, kommunicera och följa upp våra åtaganden till projekten enlig PD-processen.

Arbetet är tvärfunktionellt och du förväntas driva objektets frågor på ett professionellt sätt och verka för att smidigt komma fram till lösning. Din förmåga att samverka och skapa förtroende är mycket viktigt samt att du är tydlig i din kommunikation med andra.

Du trivs med att arbeta självständigt och har samtidigt gruppens/objektets resultat i fokus. Du är utåtriktad och har god förmåga att utveckla och upprätthålla tvärfunktionella kontaktnät.

Du samarbetar med andra objektledare och tillsammans utgör ni ett team som kan backa upp varandra vid behov.Din profil
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör och vill utvecklas både inom ledarskap och teknik. Du är en strukturerad person med känsla för detaljer och du gillar att arbeta i ett högt tempot. Vi ser att du är glad och utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor, liksom stor drivkraft och initiativförmåga. Du är inte rädd för att göra din röst hörd i större sammanhang.

Din tekniska utbildning ger dig förmågan att se hur komponenter och system samverkar och du kan dra slutsatser hur dessa påverkar våra leveranser. Goda kunskaper om PD-processen samt AROS är ett krav.

Erfarenheter som konstruktör, inköpare, objektledning eller uppdragsledning är meriterande men inget krav. Viktigast är dock att du har ett intresse för ny teknik och när de vanliga arbetssätten inte fungerar hittar du nya vägar som tar oss vidare mot att göra Scania till ledare inom hållbara transporter.

Känner du att ovanstående stämmer in på dig och är du sugen på att komma in i en värld med stora utvecklingsmöjligheter, tveka inte att söka idag!


• Säkerställa att gruppens alla leveranser håller tidplanen samt koordinering av detta internt, men även tvärfunktionellt i projekten.
• Vara gruppens representant (konstruktörshatten på) för alla objekt där vi är berörda.
• Stötta konstruktörerna vid planering av leveranser i nya projekt samt ändringar i befintliga produkter.Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis kostnadsfri träning på Scanias egna hälsocenter Gröndal, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris, möjlighet till personalbil och mycket mer. Vi erbjuder även direktbuss mellan Stockholm Central och Södertälje via Liljeholmen med Scania Job Express för snabb och bekväm pendling till arbetet.Ytterligare information
Kontakta gärna Magnus Nilsson, gruppchef Powertrain Cable Harness, tel 08 553 821 79, magnus_m.nilsson@scania.comAnsökan
Sista ansökningsdag är den 26 augusti. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Urval sker löpande.

Om du har problem, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com
Ange Scanias Jobb Id och annonsrubrik i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, maskin: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

månadslön

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Scania CV AB
Scania
Scania CV AB
15187 SödertäljeEscape Room Stockholm