Senior Projektör/Samordnare


Arbetsgivare: INTEND AB
Arbetsort: Värnamo
Publiceringdatum: 2018-08-03

Värnamo är en kommun som präglas av framåtanda och tillväxt. Vår vision lyder; ”Värnamo kommun den mänskliga tillväxtkommunen, 40 000 invånare 2035”. I Värnamo kommun delar alla medarbetare samma uppdrag – att erbjuda service och tjänster av hög kvalité till kommuninvånarna. Alla medarbetare är viktiga för att det uppdraget ska lyckas.

Tekniska förvaltningen söker senior projektör/samordnare till projekteringsenheten

Värnamo kommun söker nu en engagerad och drivande projektör till tekniska förvaltningen. Vi är en sammansvetsad enhet som tillsammans utreder och driver investerings- och underhållsprojekt. Vårt fokus är att utforma och skapa en robust och redundant distribution i en stad som växer. Vi arbetar på en hög teknisk nivå och ligger i framkant med digital projektering och maskinstyrt utförande.

Som en del av den tekniska förvaltningen kommer du ingå i enheten för utredning och projektering med ansvar att utreda och projektera från idé till färdigt koncept samt att upphandla konsultarbete. Du kommer att arbeta med nya exploateringsområden, underhåll av gator samt saneringsarbete och inte minst nybyggnation av ledningsnät och vattenverk. Du kommer att ha ett nära samarbete med drift och underhållspersonal för både gata och VA.

Inom förvaltningen görs anläggningsverksamheten till huvuddel i egen regi där vi bygger ledningar, gator, GCM-vägar, parker och nya exploateringsområden.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir bland annat att ta fram åtgärdsförslag, detaljprojektera, genomföra ekonomiska kalkyler och framställa kompletta handlingar för egen regi och för externa entreprenörer. Du kommer att ha ett nära samarbete med både interna och externa parter, så som vår driftpersonal, andra avdelningar, förvaltningar samt konsulter.

På projekteringsenheten får du goda utvecklingsmöjligheter och erfarenheter i anläggningsteknik. Du får möjlighet att påverka din inriktning på våra huvuduppgifter att projektera för utbyggnad av Va-anläggningar, gator/trafik, parker och helt nya exploateringsområden. Du ges möjlighet att följa hela processen, från planering med förprojektering till dokumentation av färdig anläggning.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning på högskolenivå inom aktuellt område eller jämförbar erfarenhet samt kunskaper i digital projektering. Det är högt meriterande med fördjupade kunskaper i ledningsdimensionering och erfarenhet av projektering för anläggningsverksamhet. Arbetet innebär mycket kontakter med andra människor internt och externt under stort eget ansvar. Vi söker därför dig som är kommunikativ, har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ, kan hantera flera projekt samtidigt och att du är driven och målinriktad. Meriterande är om du har erfarenhet och kunskap kring programvaran AutoCAD Civil 3D. Det är också meriterande om du har erfarenhet av VA-branschen.

Hos oss får du möjlighet till en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär. Körkort B är ett krav för denna tjänst.

Vill du arbeta på en enhet där det händer väldigt mycket och du själv har möjlighet att påverka din egen utveckling? Sök tjänsten på www.intendab.com.

Anställningsform Tillsvidare

Sysselsättningsgrad 100%

Tillträdesdag Enligt överenskommelse

Vi jobbar med löpande urvalsarbete, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Övrigt I denna rekrytering samarbetar vi med INTEND. För frågor var vänlig kontakta;
Ivan Madunic, INTEND, 0705-320 816
Facklig företrädare: Sveriges Ingenjörer, tel. 0370-37 75 04

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss kontakt från CV-och annonssäljare.

Kompetenser

• Projektering
• Anläggningsteknik
• Mark/infrastruktur-AutoCAD Civil 3D

Arbetslivserfarenhet

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Kompanigatan 5
INTEND AB
Kompanigatan 5
55305 JönköpingEscape Room Stockholm