Operativ Affärsutvecklare/projektledare till start-up (med möjlighet til...


Arbetsgivare: sasongspersonal.se
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-08-05

Vi söker en extremt framåtlutad, entreprenörstänkande och säljande junior eller seniorrisktagare som vill hjälpa ossdriva utvecklingsområden.

TJÄNST
Junior eller senioraffärsutvecklare/projektledare med operativ förmåga och inställning. Bygga upp och driva affärer i Europa samt ett crowdfunding-projekt.

START/PLATS/ARBETSTID
Vi önskar anställa omgående. Kontoret ligger i Gamla Stan, Stockholm.Tillsvidareanställning, heltid. 9-16.30. En dag i veckan får du gärna arbeta på distans.
Du behöver ha möjlighet till Arbetsförmedlingens "Introduktionsjobb" (hör efter med din handläggare innan du söker).

PROFIL
Du bör trivas i en påverkande, risktagande, ansvarstagande roll och ha ett entreprenörstänk. Noggrannhet och stavningspolistendenser premieras. Vidare ska du ha ett STARKT driv och gärna komma från försäljning, marknadsföring ellerrekryteringsbranschen alternativt studera projektledning/HR/entreprenörskap/konceptutveckling och göra praktik hos oss för möjlighet till anställning.

ANSÖKAN
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Arbetslivserfarenhet

Affärsutvecklare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Tina Wedholm, Telefonnummer: 070-670 20 30
tina.wedholm@sasongspersonal.se
Stortorget 3, Stockholm
sasongspersonal.se
Stortorget 3
11129 StockholmEscape Room Stockholm