Betongarbetare sökes omgående för kunds räkning i Uppsala


Arbetsgivare: Lernia
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2018-08-07

Arbetsuppgifter
Vi söker nu två stycken betongarbetare till vår kund i Uppsala. Kunden tillverkar och levererar mark- och taksten runt om i Norden. Arbetet är på heltid, dagtid och du kommer arbeta som uthyrd konsult.

Den ena tjänsten innebär arbete med våtpress där du styr en maskin för att tillverka små betongplattor. Den andra tjänsten innebär ansvar för en större maskin på företaget och kräver mer maskin- och datavana.

Formell kompetens

• Gymnasial utbildning (gärna inom bygg, teknik eller industri)
• Flytande svenska
• Vi ser det som meriterande om du har truck- och/eller traverskor

Din bakgrund
Vi ser att du har någon typ av industriell bakrund med erfarenhet från bygg och anläggningsbranschen samt är i god fysisk form. Truckkörning och maskinvana är meriterande.Personliga egenskaper
Vi söker dig som är plikttrogen, har lätt för att samarbeta och som trivs med att arbeta inom industrin.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid/Visstid/UpppsalaTillträdesdag
Omgående

Tillsättning önskas snarast, så skicka in din ansökan redan idag!

Information
För rätt person finns det goda chanser att få anställning hos kund på sikt.
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag om profilen stämmer bra in på dig!Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Arbetslivserfarenhet

Betongarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Kungsbron 1
Lernia
Kungsbron 1
11122 StockholmEscape Room Stockholm