Produktionsledare kväll till Martin & Servera i Enköping


Arbetsgivare: Martin & Servera AB
Arbetsort: Enköping
Publiceringdatum: 2018-08-08

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige och norra Finland. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster.

Vi söker nu en Produktionsledare kväll till vårt lager i Enköping.

Dina arbetsuppgifter
Vi ser Martin & Servera som ett stort lagspel, där alla delar är viktiga, och där ditt ansvar kommer att vara att leda, utveckla och coacha ditt team på lageravdelningen för att nå våra uppsatta mål. Vi tror att man leder på bästa sätt om man är nära sin personal.

Ingen dag är den andra lik och det innebär bl.a. att hantera oförberedda händelser som kan ske under ett arbetspass. Det kan vara allt från att du saknar personal i ditt team och behöver hitta en ersättare, få ut varor till kund i rätt tid, hitta varor som utlastningen ringer och eftersöker till att planera bemanningen framåt. I många delar gäller det att samarbeta tätt ihop med sina kollegor, sitt team, andra avdelningar och funktioner för att lösa de utmaningar som kan uppstå under en arbetsdag. Detta ställer krav på att du trivs med att arbeta med planering, kommunikation och uppföljning.

En av de grundläggande faktorerna för att våra medarbetare ska trivas är att vi har en säker, trivsam och trygg arbetsplats. Som produktionsledare går en stor del av ditt arbete ut på att jobba med just arbetsmiljön på din avdelning och med ditt team. Du kommer genomföra utvecklingssamtal, arbetsplatsträffar och rehabiliteringsutredningar samt aktivt arbeta med bolagets värderingar.

Vad vi söker hos dig
Du har gymnasieutbildning och minst fem års arbetslivserfarenhet. Det är en stor fördel om du har ett par års erfarenhet från arbete i ledande befattning, gärna då med direkt personalansvar. Meriterande är även kunskap om hur flödet fungerar inom logistik/lager. Du har förmåga att leda och entusiasmera andra människor och du är drivande och nytänkande samt har förmågan att tydliggöra strategier och mål för medarbetare. Du är trygg i dig själ och affärsmässig i dina beslut.

Din arbetsplats
Vårt hypermoderna och klimatsmarta lager strax intill E18 och riksväg 55 i Enköping öppnade i januari 2017. Lagret, som är Enköpings största privata arbetsgivare, är arbetsplats för omkring 300 personer. Lagret är ett viktigt nav i vår lagerstruktur i Sverige, som omfattar fyra lager; förutom Enköping också Umeå, Norrköping och Halmstad.

Mångfald
Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vara en positiv kraft. Vi är fullt övertygade om att det är så vi utvecklar vår affär.

Språk
Vi ser gärna att du, förutom svenska, talar och skriver engelska väl.

Tester
För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer.

Information och kontakt
Vi är en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och är noga med säkerheten. Därför har vi nolltolerans mot alkohol och droger. Vi tillämpar slumpmässiga drogtester.

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas
Arbetstider: vardagar, kl 14.30 – 23.15
Om du vill veta mer om tjänsten: Matilde Jennesved, 0171-16 63 76, matilde.jennesved@martinservera.se
Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen: Johanna Rosén, 0171-16 63 63, johanna.rosen@martinservera.se
Facklig kontakt (Unionen): Mikael Pettersson, 0171-16 63 68, mikael.pettersson@martinservera.se
Sista ansökningsdatum är 5 augusti 2018. Varmt välkommen med din ansökan!

Företagsfakta
Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Still Sparkling Solutions, Grönsakshallen Sorunda, Fällmans Kött och Martin & Servera Restaurangbutiker.
Kompetenser

• Logistik

Arbetslivserfarenhet

Arbetsledare, lager: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Varggatan 6
Martin & Servera AB
Varggatan 6
74940 EnköpingEscape Room Stockholm