Slöjdlärare i SLTX till Sylteskolan 7-9


Arbetsgivare: Trollhättans Stad
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2018-08-09

Beskrivning
Sylteskolan är belägen i den södra delen av Trollhättan och är en F-9 skola som är uppdelad på två skolor yngre och äldre år.

Sylteskolan står inför en spännande framtid med en väntad nybyggnation som inom två år kommer att stå klar.

Sylteskolan är en flerkulturell skola där mångfald är en tillgång. Vi arbetar utifrån en gemensam helhetssyn, värdegrund och förhållningssätt för ett starkt och gemensamt ledarskap i klassrummen. Vi arbetar med tydliga rutiner vilket har blivit ledstjärnor i vårt verksamhetsarbete och för oss är inkludering och anpassning av undervisningen en självklarhet.

Med kollegialt lärande i arbetslag och ämneslag utvecklar vi tillsammans undervisningen. Ett normkritiskt förhållningssätt med genusglasögonen på, är fokus för oss.

Vill du vara med i detta utvecklingsarbete?

Arbetsuppgifter
Undervisning i slöjd och textilkunskap för elever i år 7-9 samt för grundsärskolan år 7-9.

Kvalifikationer
Du skall vara behörig textillärare för år 7-9, tjänsten kan eventuellt kombineras med andra ämnen. Har du ytterligare ämnesbehörighet är det meriterande. Du som söker tjänsten skall ha ett arbetssätt där elevinflytande och flexibelt tänkande är en naturlig del. God samarbetsförmåga är självklart för vårt kollegiala lärande.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.

Kompetenser

• Slöjd, undervisning

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast Lön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Henrik Stålheim, Rektor, Telefonnummer: 0520-49 50 00
Lärarförbundet, Telefonnummer: 0520-49 79 13
Lärarnas Riksförbund, Telefonnummer: 0520-49 79 28
Gärdhemsvägen 9
Trollhättans Stad
Gärdhemsvägen 9
46132 Trollhättan
Ange referens 2018/393Escape Room Stockholm