Kursledare Klädsömnad


Arbetsgivare: Medborgarskolan Uppsala
Arbetsort: Västerås
Publiceringdatum: 2018-08-09

Vill du vara med och väcka skaparglädje hos andra?

Vi söker dig som är en kunnig, kreativ och pedagogisk ledare i klädsömnad. Du brinner för ditt ämne och vill dela med dig av din kunskap till andra. Du är strukturerad, positiv och gillar att träffa många nya människor. Tidigare erfarenheter som pedagog eller cirkelledare är meriterande. Du kanske jobbar idag som sömmerska eller skräddare och söker en extrainkomst.

Här hittar du ett exempel av hur en av dina kurser skulle kunna se ut:

https://www.medborgarskolan.se/arrangemang-sok/kladsomnad-nyborjare-1081846/


Medborgarskolan i Västerås söker kursledare inom klädsömnad. Som kursledare erbjuder du vanligtvis en eller ett fåtal kurser per termin, oftast en kväll i veckan. Helt beroende på efterfrågan i ditt ämnesområde. Undervisningen sker i form av gruppundervisning. Deltagarantalet varierar mellan allt från 5 till 12 deltagare. Intervjuer sker löpande och kurserna kommer först och främst att erbjudas under hösten 2018 och våren 2019. Vi planerar tillsammans kursen & du som kursledare förväntas skapa en arbetsplan i samråd med verksamhetsansvarige.
Medborgarskolan ett av Sveriges ledande studieförbund som aktivt arbetar med att främja demokrati och mångfald genom att erbjuda bildning och utbildning. All vår verksamhet utvecklar och genomför vi utifrån vår värdegrund humanismen. Det gör vi genom att sätta individen i centrum, att vi tror på utveckling i samverkan och kunskapens egenvärde samt genom ömsesidig respekt. Vi vill bidra till att utveckla självständiga, modiga människor. Vi tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till organisationens utveckling och arbetar aktivt med att skapa individuella möjligheter för varje medarbetare till kontinuerlig utveckling. Vi har en stark vilja och driv att ligga i framkant för att skapa morgondagens lärande.

Arbetslivserfarenhet

Klänningssömmerska: Mindre än 1 års erfarenhet
Skräddare: Mindre än 1 års erfarenhet
Cirkelledare / Studiecirkelledare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Anställningen är en objektsanställning och kollektivavtal finns. Timlön 175 kr/studietimme (45 minuter)

Om anställningsvillkor

Lönen baseras på en timlön per studietimme á 45 minuter och utbetalas efter kursens slut.
Felicitas Rabiger Vannestål, Verksamhetsansvarig, Telefonnummer: 010 15 75 216
felicitas.vannestal@medborgarskolan.se
VASAGATAN 59
Medborgarskolan Uppsala
VASAGATAN 59
72218 VÄSTERÅS
Ange referens Kursledare KlädsömnadEscape Room Stockholm